Tuinscherm zwart gespoten 180 x 180 17 planks (15+2)

Productnummer: DE87002-1800-1800 Glad geschaafd hout   |   Lameldikte 1.6 cm   |  

€ 93,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinscherm zwart gespoten 180 x 180 17 planks (15+2)

  • Zwart gespoten
  • Duurzaam
  • Van 15 verticale glad geschaafde planken 16 mm dikte
  • Extra bescherming tijdens transport door schermpallet

Tuinscherm zwart gespoten 180 x 180 17 planks (15+2)

Dit is een gespoten tuinscherm en bestaat uit 17 planken, waarvan 15 lamellen van 1.6 cm dik en 14 cm breed. De twee liggers van dit tuinscherm hebben dezelfde dikte en breedte, dit zorgt voor een sterk algemeen geheel. Doordat dit tuinscherm brede latten heeft, is dit tuinscherm ook geschikt voor onze betonpalen.

Zwart gespoten

Gadero levert altijd top kwaliteit gespoten tuinscherm. Wij laten deze tuinschermen spuiten zodat de duurzaamheid van de schutting verbeterd. Een zwarte afscheiding in uw tuin zorgt ook voor een andere look dan een standaard tuinscherm.

Houd er rekening mee dat een zwart tuinscherm wel een ander product is dan een zwart gedompeld tuinscherm. Bij de methode die wij hier gebruiken, is de kleurbehoud van het scherm gegarandeerd. Gedompelde schermen daarentegen zullen sneller verschralen en daarbij de kleur verliezen.

Montage tips

Het is verstandig om deze tuinscherm tussen onze hardhouten schuttingpalen te plaatsen. Deze schuttingpalen variëren van dikte  7 x 7, 9 x 9 en 10 x 10 cm. Natuurlijk is het zo dat hoe dikker de palen hoe steviger uw schutting wordt. 

U kunt de levensduur van dit tuinscherm verlengen door hem niet in contact met de grond te laten komen, maar door hem op een betonplaat te plaatsen. Natuurlijk helpt het ook om dit tuinscherm nog even zwart te beitsen.

Trouwens, Gadero levert deze tuinschermen op een wegwerppallet die garant staat voor een betere bescherming van uw tuinscherm tijdens het vervoer. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment hardhouten palen. Kies uit licht ruw en goedkoop of de iets duurdere in glad geschaafd Azobe of Bankirai. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
zwart-tuisnscherm-15lamellenTuinscherm Zwart gespoten 180x180 cm 15+2 lamellen Glad geschaafd hout   |   Lameldikte 1.6 cm   |   Ruim op voorraad
€ 93,95 per stuk incl. btw