Logo Gadero
service

Wovar Verstelbare terrasdrager 8 - 14 cm van hoogwaardig kunststof

Productnummer
FW4962
verstelbare_terrasdrager_80x140mm
vloerdrager_terras_hout_0
play video
Per stuk

4,67

incl. BTW

2815 stuks op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Instelbaar van 8 tot 14 cm (eenvoudig draaibare doppen)

  • Eenvoudig te plaatsen op tegels of beton

  • Maximaal gewicht van 750 kg (puntbelasting)

  • Van hoogwaardig nieuw plastic

Specificaties

Kleur
Zwart
Behandeling
Onbehandeld

Wovar Verstelbare terrasdrager 8 - 14 cm van hoogwaardig kunststof

Wilt u gaat een terras bouwen en wil een hoogte van 8 tot 14 cm opvangen? Deze verstelbare kunststof terrasdragers monteert u op vlak liggende tegels. Vervolgens kunt u deze vloerdragers draaien tot de gewenste hoogte, u kunt deze stelbare balkdragers draaien van 8 tot 14 cm hoogte. Ook zeer geschikt om hoogteverschillen op te vangen, dus ideaal bij het bouwen van een vlonder op een oud terras.

Maak altijd de voet vast aan uw tegel middels plugjes en schroefjes (niet meegeleverd). Plaats elke 50 cm in een rij met balken een dergelijke vloerdrager. Plaats altijd een kunststof verstelbare balkdrager aan het begin en het einde van de rij onderbalken.

U gaat een houten vlonder maken? Zorg dat de balken onderling 40 cm uit elkaar liggen. Voor de balken vastmaken aan de terrasdragers zijn er schroeven van 4x50 mm nodig. Voor de bevestiging van de vloerdragers aan de tegels 4x30 mm mét betonplug. Altijd even voorboren. Deze verstelbare terrasdrager van 8 - 14 cm hoogte is tevens verkrijgbaar in de volgende maten: 2.5-4 cm, 3-6 cm, 4-6 cm, 5-8 cm en 6-14 cm.

Combineer uw onder bij houthandel Gadero met onderbalken van hardhout of geïmpregneerd zachthout. Tevens leveren wij in heel Nederland en België 1001 vlonderplanken. Kies uit lichtgewicht planken voor een dakterras tot hardhouten terrasdekdelen.