Waaltjes Ivory Grijs 20 x 5 x 7 cm getrommeld Populair

Productnummer: EX71022   |   Moderne trendy waaltjes   |   Getrommeld voor robuuste look

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 21,10 Per 0,88 m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Ivory Grijs 20 x 5 x 7 cm getrommeld Populair

  • Zeer populaire grijze kleur
  • Getrommelde steen voor nostalgische look
  • Luxe uitstraling
  • Geschikt voor een oprit
  • Minimale afname is 10 lagen (8,8m2)

Waaltjes Ivory Grijs 20 x 5 x 7 cm getrommeld Populair

De aangegeven prijs voor deze getrommelde waaltjes met de afmeting 20 x 5 x 7 cm in de kleur Ivory Grijs is per laag van 0,88 m2. bij het bestellen van de klinkers dient u rekening te houden met snijverlies van circa 6 tot 8%. De minimale bestelhoeveelheid van deze waalformaat stenen is 10 lagen.

De waaltjes in de kleur Ivory Grijs zijn getrommeld. Dit houdt in dat de waaltjes een robuuste en stoere uitstraling hebben. De klinkers zijn verder onbehandeld. De waaltjes zijn vorstbestendig en hebben een stroef oppervlak zodat ze niet snel glad worden. Wilt u uw terras een trendy industrieel karakter geven, dan zijn deze getrommelde waaltjes in Ivory grijs zeker een aanrader. Combineer uw terras bijvoorbeeld met onze hardhouten of lariks douglas tuintafels of een wicker loungeset in donkere kleuren, deze steken mooi af bij uw lichte steen.

De waalformaat rechthoekige stenen in de kleur grijs kunnen voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met de moderne waaltjes strakke klinker paden aanleggen, een stevig terras aanleggen en kunt u deze waaltjes zelfs gebruiken voor het bestraten van uw oprit. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

Lees hier online uw tips voor het oprit aanleggen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Zijn deze waaltjes kleurvast? Alvast bedankt Groetjes Harriet

De klinkers zijn onbehandeld. Ze zullen na verloop van tijd iets minder zwart worden. Echter zijn ze wel van A-merk Excluton en mag u uitgaan van een hoge kwaliteit betonklinker. 

Hoe zit het met de gladheid van deze waaltjes als ze nat zijn? Deze vraag vanwege het feit wij de tuin van mijn ouders willen doen en ze zijn al op leeftijd. Vriendelijke groet gabrielle

Vrij houden van alg is het belangrijkste, dus regelmatig vegen met water. 

Hallo de aantal vierkante meters zijn toch berekend op 6 cm dikte van de Waal.

Klopt, voor dit product wel. Ook leverbaar in andere diktes en kleuren zie waaljtes.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair waaltjes ivory grijs 20 x 5 x 7 cm getrommeld Waaltjes Ivory Grijs 20 x 5 x 7 cm getrommeld Populair   |   Moderne trendy waaltjes   |   Getrommeld voor robuuste look
€ 21,10 Per 0,88 m2 incl. btw