abbeystones leggen tips

Bestrating is er in getrommelde en ongetrommelde stenen. Trommelen van stenen zorgt voor een verouderde en nostalgische look daar waar strakke stenen voor een moderne en luxe uitstraling zorgen. Naast de stenen van Excluton biedt Gadero een groot assortiment aan getrommelde stenen van de merken MBI de steenmeesters, Tuinvisie en Gardenlux aan. Zowel de getrommelde als de ongetrommelde klinkers van MBI zijn altijd voorzien van een beschermende deklaag en zijn dus erg onderhoudsvriendelijk. 

De Excluton Abbeystones zijn al jaren erg populair. Abbeystones zijn sinds 2004 verkrijgbaar in Nederland. Deze multifunctionele stenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie 6 cm dikte Abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u ook stenen in wildverband bestellen via onze online shop. 

Afmetingen opritstenen en terrasstenen

Het formaat van de meeste klinkers in deze categorie zit tussen een steen en een tegel in zou je kunnen zeggen. De stenen zijn te verkrijgen in de volgende formaten: 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 5 cm, 20 x 30 x 6 cm, 30 x 40 x 6 cm. Deze moderne rechthoekige vorm van sierbestrating is ook te verkrijgen in speels wildverband (verschillende groottes) in 5 cm en 6 cm dikte. Eveneens zijn er kleinere formaten verkrijgbaar, de zogenaamde koppelstones: 10 x 10 x 6 cm, 14 x 14 x 6 cm, 21 x 14 x 6 cm.

Het adres voor hout en steen

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen opsluitbanden en zand mee zodat u in één keer aan de slag kunt. Tot slot kunnen wij tevens uw schutting of bijvoorbeeld een overkapping van hout meeleveren bij uw nieuwe bestrating

Dikte 

Voor een oprit raden wij aan uitsluitend onze 6 cm dikte stenen te gebruiken. Bij opritten waar met zware voertuigen over wordt gereden, adviseren wij om klinkers of stenen van minimaal 8 cm dikte te gebruiken. Vooral de bananverband stenen van 8 cm dikte of de BKK klinkers van 8 cm dikte zijn hier geschikt voor.

Levering in heel Nederland en België

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode