Logo Gadero
service

WS Products - Onderhoudsmiddelen

WS Products is gespecialiseerd in het oplossen van verschillende bestratingproblemen. Zo hebben zij, door jarenlang allerlei problemen in kaart te hebben gebracht en opgelost, een aantal reinigingsmiddelen en impregneermiddelen ontwikkeld die uw bestrating enorm verduurzaamd. Gadero is officieel dealer van WS Products en helpt u graag met het verlengen van de levensduur van uw bestrating. Zo kunt u langer genieten van uw looppad, oprit of terras en kunt u zelfs een hoop werk voorkomen. 

Bestel hier uw reinigingsmiddelen wanneer u al bestrating heeft aangeschaft en het wilt schoonmaken. Koopt u nieuwe bestrating? Schaf dan ook direct een kleurverdieper of een impregneermiddel aan zodat u het onderhoud kunt beperken.  Al deze middelen verwerken zich niet vanzelf dus wij bieden alle accessoires om aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan een nevelpomp, kitspuiten, voegkruisjes een bezem of een vloertrekker voor voegmortel. 

WS Products is hét merk in onderhoudsmiddelen

Bestrating is te verkrijgen in allerlei soorten en maten en kwaliteitsklassen. Zo kunnen we grof gezegd een onderscheid maken tussen de iets goedkopere verschillende betontegels en betonstenen, natuursteen bestrating en keramische tegels. De een is vele malen duurder en duurzamer dan de ander, maar dit neemt niet weg dat iedere vorm van bestrating wordt blootgesteld aan allerlei verschillende weersinvloeden. Met name (zure) regen en ultraviolette straling kunnen de toplaag van uw bestrating aantasten. Dit kan betekenen dat uw bestrating verkleurd of vlekken gaat vertonen. 

Verleng de levensduur van uw bestrating!

Een tweede probleem dat vaak naar voren komt, heeft te maken met de voegen tussen uw bestrating. Hier kan in kleine mate onkruid vanaf de onderkant doorheen groeien, maar vooral vuil dat van bovenaf komt, tast de voeg aan en zorgt ervoor dat deze na verloop van tijd lelijk wordt. Ook worden er veel foute keuze gemaakt betreft het gebruiken van een geschikt voegmiddel. Er zijn bijvoorbeeld voegen die uitharden en voegen die zacht blijven. Voegen die hard worden kunnen bijvoorbeeld knappen en dus moet er erg zorgvuldig worden gekeken naar het uitzoeken van de juiste middelen. 

Gadero levert al deze goederen binnen enkele werkdagen aan huis. Combineer WS Products met bestrating voor uw oprit of voor uw terras, terrastegels van beton of keramiek of stapelblokken en shop alles op 1 adres.