Groene aanslagreiniger WS Green Clean 1 liter

Productnummer: WS00001

€ 15,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Groene aanslagreiniger WS Green Clean 1 liter

Het is altijd een tegenvaller wanneer u groene aanslag tegenkomt op uw mooie bestrating, maar met WS Green Clean zijn algen en mossen verleden tijd! In een mum van tijd bent u af van alle groene aanslag op uw tegels, klinkers of stenen. Daarnaast is dit product zeer gebruiksvriendelijk. Schrobben of het gebruik van een hogedrukspuit is niet nodig. En met slechts 1 liter WS Green Clean kunt u een oppervlakte reinigen van 100 m2. Geschikt voor beton, cement, natuursteen en hout. 

Hoe werkt de WS Green Clean?

De verdunning is veelal afhankelijk van de situatie. Als richtconcentratie kan de volgende richtlijn gehandhaafd worden: normale vervuiling 1:100 delen water (algen), 1:50 delen water (mossen). Bij sterkere vervuiling moet de concentratie verhoogd worden. 

Bewaaradvies

Het is belangrijk dat u dit product vorstvrij bewaard. 

Gadero bezorgt deze Groene Aanslagreiniger en andere onderhoudsmiddelen van het merk WS tuinproducten binnen enkele werkdagen aan huis in heel Nederland, Duitsland en België. Combineer uw bestelling direct met terrastegels, stapelblokken en andere bestrating toebehoren zodat uw oprit of terras volgende zomer weer klaar is voor gebruik!

Is dit niet wat u zoekt? Kijk dan verder binnen onze categorie Bestrating Onderhoud met alle reinigingsmiddel, onderhoudsmiddelen en impregneermiddelen. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vergelijking steen met alg en behandelde stenen Groene aanslagreiniger WS Green Clean 1 liter Op voorraad
€ 15,95 Per stuk incl. BTW