Logo Gadero
inspiratieservice
Gadero TV

#209 Aluminium Flat Roof

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst03-04-2021

In aflevering #209 van Gadero TV laat Henk Jan u verschillende Aluminium Flat Roof Veranda's zien met glasplaten. Op ons showroom terrein in Meppen zijn er verschillende aluminium veranda's te zien. De aluminium overkappingen zijn beschikbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. U kunt deze veranda plaatsen met of zonder glazen schuifpui.  

Open of gesloten wanden

Bij Gadero zijn er verschillende mogelijkheden voor uw veranda. Een daarvan is de keuze tussen open of gesloten wanden. Wanneer u kiest voor gesloten wanden komt u al gauw uit bij de Aluminium Tuinkamers. De meeste klanten kiezen voor glasschuifwanden, deze glaspanelen zijn in de zomer naar alle kanten open te schuiven en bij kouder weer (deels) dicht te schuiven. U kunt ook kiezen voor een tuinkamer met een schuifpui of met dubbele openslaande deuren. 

Aluminium Flat Roof Veranda

Heeft u liever geen schuifpui of glazen wanden? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een Aluminium Veranda met een glazen dak of met een plat dak

Soorten daken

Voor uw Aluminium veranda kunt u kiezen uit drie typen daken: glas, melkwit polycarbonaat en helder polycarbonaat. Een dak van echt glas is de meeste luxe en heldere keuze, maar daarmee ook de duurste en de zwaarste optie die gekozen kan worden. Polycarbonaat is lichter in gewicht dan glas. U kunt bij polycarbonaat kiezen uit verschillende mogelijkheden. Als u een terras heeft waar de zon vaak schijnt, zijn melkwitte polycarbonaatplaten een uitkomst. Deze melkwitte platen zorgen voor zonwering, maar laten nog wel licht door. Echter is het niet mogelijk er doorheen te kijken. Wilt u graag nog wel door de platen heen kunnen kijken? Dan kunt u beter kiezen voor helder polycarbonaat. U kunt dan nog steeds naar boven kijken, maar de platen zorgen er wel voor dat het ongeveer 4 graden koeler is onder uw overkapping. 

U kunt ook kiezen voor een Aluminium Veranda met schuifdak bij Gadero. Dit kan ook van glas, melkwit polycarbonaat of helder polycarbonaat! Handiger als u de ene keer iets meer en de andere keer iets minder zonlicht wil doorlaten. Deze schuifdaken zijn namelijk per baan af te stellen! 

Aluminium Flat Roof Veranda

Montage

U kunt er bij Gadero voor kiezen om uw Aluminium te laten monteren met onze montage service. Dit is een aanrader als u zelf nog nooit eerder zo'n project heeft geïnstalleerd. Zet u liever zelf uw veranda/overkapping in elkaar? Lees dan onze klustips over het plaatsen van een aluminium veranda. Hier leggen we u stap voor stap uit hoe u deze veranda in elkaar kunt zetten en bent u verzekerd van een mooi eindresultaat! 

Aluminium Flat Roof Veranda

Ook interessant

Bekijk onze Aluminium Veranda's met plat dak! Of bekijk ons assortiment aluminium veranda's met een glazen dak. Liever een houten overkapping of iets anders? Bekijk hier dan de rest van ons assortiment! 

Meer Gadero TV afleveringen