Abbeystones Antraciet Grijs Getrommeld 20 x 30 x 6 cm - Populair

Productnummer: EX70003-60-200-300

€ 21,84 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Abbeystones Antraciet Grijs Getrommeld 20 x 30 x 6 cm - Populair

Zoekt u een unieke steen die uw voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Dan zijn deze Abbeystones Antraciet Grijs Getrommeld 20 x 30 x 6 cm van A-merk Excluton wellicht de geschikte klinker voor u. Door zijn prachtige grijs/zwarte genuanceerde kleur creëert u een uniek terras of looppad die veel karakter uitstraalt. Wilt u optische meer ruimte of een speels effect in uw tuin? Combineer deze stenen dan met keramische tegels. Ook zijn deze klinkers door hun dikte van 6 cm sterk genoeg voor uw oprit. Kortom, deze multifunctionele klinker mag niet in uw tuin ontbreken!

Een echte aanwinst voor de traditionele tuin

Omdat deze klinkers getrommeld zijn hebben ze een verouderde look. Dit komt door kleine beschadigingen die aan zijn gebracht, zonder dat de kwaliteit van de steen wordt aangetast. Hierdoor passen ze perfect in de traditionele tuin en creëert u een klassieke sfeer. De aangegeven prijs voor deze getrommelde Abbeystones in de kleur antraciet grijs is per laag van 0,96 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/0,96 = 208.33, afgerond 209 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%.

Abbeystones zelf leggen

Abbeystones zijn zeer geschikte klinkers om zelf aan te leggen. U vindt alle informatie die u nodig heeft voor de aanleg van uw terras of oprit in onze klustip! Niet alleen nemen wij u stap voor stap mee door het proces, ook geven wij u handige tips en vindt u hier alle informatie over extra benodigdheden die komen kijken bij het bestraten, zoals ophoogzand, drainage en voegmiddel. Wij raden u dus aan om dit goed door te lezen voor u uw bestelling plaatst. 

Bent u op zoek naar andere klinkers? In ons ruime aanbod Abbeystones en andere oprit bestrating zit altijd een steen die bij u past? Bestraat u uw nieuwe terras liever met tegels? Bekijk dan ook eens onze betontegels! Bestel vandaag en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Antraciet Grijs Getrommeld 20 x 30 x 6 cm Abbeystones Antraciet Grijs Getrommeld 20 x 30 x 6 cm - Populair Op voorraad
€ 21,84 Per m2 incl. BTW