Abbeystones Grigio wildverband getrommeld 6 cm dikte - met deklaag

Productnummer: EX70053   |   Speelse uitstraling   |   Niet geschikt voor oprit

€ 31,28 Per 1,08 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Grigio wildverband getrommeld 6 cm dikte - met deklaag

  • Speels effect door wildverband
  • Combineer met keramische tegels
  • Verouderd uiterlijk
  • Niet geschikt voor oprit of dakterras

Abbeystones Grigio wildverband getrommeld 6 cm dikte - met deklaag

Voor de traditionele tuin zijn deze Abbeystones Grigio wildverband getrommeld 6 cm dikte van A-merk Excluton een echte aanrader! Met deze mooie bruin/grijze klinkers maakt u eenvoudig een stoer terras of een looppad met karakter. Hoewel deze stenen een dikte hebben van 6 cm wordt toch afgeraden ze te gebruiken voor uw oprit. Wel zijn ze erg geschikt om te combineren met keramische tegels voor een ruimtelijk effect in uw tuin.

Kunstmatig verouderde look voor nostalgisch gevoel

Deze klinkers danken hun ‘oude’ look aan het proces waarbij ze getrommeld zijn. Tijdens dit proces worden de stenen licht beschadigd en de scherpe randen licht afgebroken zodat ze een geleefd uiterlijk krijgen. Deze beschadigingen doen verder niet af aan de gehele kwaliteit van de steen. Door dit geleefde uiterlijk creëert u eenvoudig een nostalgische gevoel in uw tuin.

Het wildverband 

Deze luxe Abbeystones legt u in wildverband. Om dit te kunnen bereiken worden de stenen geleverd in verschillende formaten per laag. U bestelt deze stenen dan ook per laag, waar u 1,08 m2 mee kunt bestraten. Hier dient u dus goed rekening mee te houden voor u bestelt. Houdt daarnaast ook rekening met een snijverlies van circa 8%. Per laag krijgt u de volgende formaten klinkers: 

  • 3 stuks van 20 x 20 cm
  • 8 stuks van 20 x 30 cm 
  • 4 stuks van 30 x 4 cm

Vergeet voor u uw bestelling plaatst niet om ook de extra benodigdheden die komen kijken bij het aanleggen van Abbeystones komen kijken. Denk hierbij aan betonbanden, ophoogzand, watergoten en voegmiddel. U leest hier alles over in onze klustip!

Liever geen wildverband?

Bent u toch geen fan van het wildverband, maar wel van de Abbeystones? Bekijk dan het gehele aanbod Abbeystones om de klinker te vinden die het beste bij u past! Ook bieden wij een ruim assortiment betontegels aan, mocht u uw terras of looppad liever aanleggen met terrastegels. Bij Gadero kunt u rekenen op een snelle levering en uitstekende service!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Grigio Wildverband 6 cm dikte Abbeystones Grigio wildverband getrommeld 6 cm dikte   |   Speelse uitstraling   |   Niet geschikt voor oprit Op voorraad
€ 31,28 Per 1,08 m2 incl. BTW