• Dikte

Bij bestrating Wilverband wordt volgens een vast patroon een wildverband gelegd. Dit geeft een speels en nostalgische look en feel. U kunt hier Abbeystones Wildverband in de kleuren Grijs, Antraciet, zwart of in warme kleuren online kopen. Wij bezorgen Abbeystones of puras stenen in Wildverband patroon in heel Benelux snel bij u thuis. Binnen Wildverband stenen onderscheiden wij twee soorten: Getrommelde abbeystones en Ongetrommelde Puras stenen. Getrommelde Abbeystones zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge waardoor deze variant een authenthiek uiterlijk heeft. Hier tegenover staat de strakke Puras Abbeystone, deze is strak en modern.

Meebestellen

Maak uw order compleet en combineer uw aankoop Abbeystones met opsluitbanden en zand voor uw fundering. Heeft u hulp nodig bij het leggen van Abbeystones klik dan hier voor doe het zelf tips.

Alternatieven

Zijn Abbeystones in Wildverband niet hetgeen dat u zoekt? Kijk dan naar onze gewone Getrommelde Abbeystones en Ongetrommelde Abbeystones of Terrasstenen.

Wij leveren getrommelde en strakke stenen in wildverband in de kleuren grijs, antraciet zwart, en verschillende warme kleuren. De 5 cm dikte is alleen geschikt voor uw terras, voor de oprit kunt u stenen en klinkers vanaf 6 cm dikte gebruiken. Zorg dan wel voor een goede fundering van puingranulaat en een laag zand vakkundig aangetrild.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode