Wildverband bestrating wordt volgens een vast 'wildverband' patroon gelegd. Dit geeft een speels en uiterlijk. U vindt hier Abbeystones Wildverband in verschillende kleuren. Binnen het wildverband assortiment vindt u getrommelde en strakke stenen. Zo is er voor iedere tuin wildverband bestrating te vinden. Heeft u wildverband bestrating gezien die u liever in gelijke stenen wilt leggen? Bekijk dan ons assortiment strakke tuinbestrating of getrommelde tuinbestrating.

Maak uw bestelling compleet

Gadero levert alle producten die u nodig heeft om uw bestrating te realiseren. Bestel naast uw bestrating ook direct het benodigd zand, opsluitbanden en voegmiddel of voegzand. We bezorgen uw complete bestelling binnen 7 werkdagen in Nederland en België.

Heeft u hulp nodig bij het leggen van Abbeystones klik dan hier voor doe-het-zelf tips.

Wij leveren getrommelde en strakke stenen in wildverband in de kleuren grijs, antraciet zwart, en verschillende warme kleuren. De 5 cm dikte is alleen geschikt voor uw terras, voor de oprit kunt u stenen en klinkers vanaf 6 cm dikte gebruiken. Zorg dan wel voor een goede fundering van puingranulaat en een laag zand vakkundig aangetrild.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode