Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik Per 1,08 m2

Productnummer: EX70007-60   |   Luxe uitstraling   |   Niet geschikt voor de oprit

€ 31,28 Per 1,08 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik Per 1,08 m2

  • Speelse look door verschillende maten
  • Verouderde look
  • Makkelijk te onderhouden
  • Niet geschikt voor opritten

Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik Per 1,08 m2

Met deze Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik van Excluton geeft u uw tuin een warme uitstraling en een speelse sfeer. Door de verouderde look passen ze prachtig in traditionele, aardse tuinen. En omdat u deze Abbeystones in wildverband legt creëert u eenvoudig een unieke en speelse uitstraling. Daarnaast zijn deze stenen ook erg leuk te combineren met keramische tegels. Hiermee kunt u uw tuin optisch groter laten lijken. 

Kunstmatige veroudering

Zoals eerder benoemd hebben deze klinkers een verouderde look. Dit komt omdat ze getrommeld zijn. Bij deze behandeling worden de stenen licht beschadigd en worden de scherpe randen van de stenen afgebroken om ze zo een geleefde uitstraling te geven. Deze beschadigingen doen niet af aan de algehele kwaliteit van de steen. Door deze nostalgische look passen de stenen in verschillende tuinstijlen. 

Unieke eigenschappen van wildverband

Het unieke aan wildverband is dat u werkt met verschillende afmetingen klinkers. Op deze manier creëert u het speelse karakter van deze bestrating. U besteld de Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik per laag. Een laag komt neer op 1,08 m2 en u vindt hierin de volgende formaten:

  • 3 stuks van 20 x 20 cm
  • 8 stuks van 20 x 30 cm
  • 4 stuks van 30 x 40 cm 

Houdt bij het bestellen ook rekening met een snijverlies van circa 8% en dat u alle extra benodigdheden, zoals ophoogzand, drainage, betonbanden en voegmiddel ook toe heeft gevoegd. U vindt alle informatie die u nodig heeft voor het aanleggen van bestrating met Abbeystones in onze klustip!

Zoekt u geen wildverband? 

Past een wildverband toch niet bij u? De Abbeystones lijn van Excluton biedt meerdere maten en kleuren. Daarnaast kunt u een kijkje nemen bij onze andere oprit bestrating of onze betontegels. Bij Gadero vindt u altijd hetgeen wat het beste bij u past! Bestel vandaag nog en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis.   


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Zomerbont Wildverband Abbeystones Zomerbont Wildverband Getrommeld 6 cm dik Per 1,08 m2   |   Luxe uitstraling   |   Niet geschikt voor de oprit Op voorraad
€ 31,28 Per 1,08 m2 incl. BTW