Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Corten

Productnummer
ACO19013
Hoekstuk voor ACO Slimline watergoot
Met Cortenstaal rooster
slimline_hoekstuk_corten_rooster
Per stuk

78,95

incl. BTW

18 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Breedte
15,9 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Maak eenvoudig hoeken van 90 graden!

  • Cortenstaal rooster

  • A-kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Niet geschikt voor zware belasting

Specificaties

Gewicht
40
Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Kunststof
Kleur
Corten
Breedte
15,9 cm
Dikte
10,3 cm

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Corten

Gaat u binnenkort watergoten in uw tuin aanleggen? Met deze hoekstukken van de lijn ACO Slimline creëert u eenvoudig haakse hoeken zodat u de watergoten naar wens in uw tuin kunt plaatsen. Cortenstaal een ontzettend populair materiaal om te verwerken in de tuin en met deze watergoten speelt u subtiel in op de trend. Deze hoekstukken van 90 graden zijn eenvoudig met de ACO Slimline cortenstaal watergoten te koppelen met de verbindingsstukken. De lengte is 159 mm en de hoogte 100 mm.

Let op: deze cortenstaal roosters worden geleverd als aluminium roosters. Door aanraking met buitenlucht en water zal deze gaan verkleuren naar cortenstaal.

De ACO Slimline watergoten lijn bestaat uit watergoten in aluminium, zwart en Corten met bijbehorende hoekstukken, eindplaten, koppelstukken, onderuitlopen, zijuitloop, zandvanger en gatenzaag.

ACO Slimline Cortenstaal aanleggen

Voor een uitgebreid uitleg voor het aanleggen van uw nieuwe watergoten verwijzen wij u graag naar de bovenstaande video. Hier wordt u stap voor stap meegenomen in het proces. Een goede drainage is belangrijk voor uw tuin. Op deze manier voorkomt u wateroverlast en -schade. Het is van belang dat u de watergoten aansluit op uw hemelwaterafvoer. In de meeste gemeenten in Nederland en België is het namelijk verboden om dit te doen op het riool. Raadpleeg bij twijfel uw gemeenten voor de meest actuele informatie.

ACO Slimline kopen

De ACO Slimline watergoten en alle accessoires koopt u eenvoudig en snel bij Gadero. Wij leveren de ACO Slimline binnen enkele werkdagen bij u aan huis zodat u snel aan de slag kunt. Bent u op zoek naar een alternatieve drainage oplossing? Bekijk dan ook eens onze hydroblobs, waterdoorlatende bestrating en drainagebuizen. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.