Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Aluminium

Productnummer
ACO19006
Hoek van 90 graden
Ook verkrijgbaar in zwart, Cortenstaal
aco_slim_line_hoekstinclblank_alu_rstr

56,45

incl. BTW

6 stuks op voorraad
48 uur
Details
Breedte
15,9 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Maak eenvoudig hoeken!

  • A-kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Hoek van 90 graden

  • Aluminium rooster

  • Niet bestand tegen zware belasting

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Kunststof
Kleur
Aluminium kleur
Breedte
15,9 cm

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Aluminium

Zoekt u een manier om uw watergoten naar eigen wens aan te leggen? U doet dit eenvoudig met onze ACO Slimline hoekstukken. Deze hoekstukken met aluminium rooster hebben een hoek van 90 graden en zijn geschikt voor de ACO Slimline watergoten. Deze bevestigd u eenvoudig met de ACO verbindingsstukken met de rechte ACO watergoten. Dit hoekstuk is gemaakt van kunststof, heeft een lengte van 159 mm en een hoogte van 100 mm. Wij raden u af dit type watergoot te gebruiken voor de oprit.

De ACO Slimline watergoten lijn bestaat uit watergoten in aluminium, zwart en CorTen met bijbehorende hoekstukken, eindplaten, koppelstukken, onderuitlopen, zijuitloop, zandvanger en gatenzaag.

Watergoten aanleggen

Met de ACO Slimline watergoten voorkomt u wateroverlast in uw tuin en ze zijn eenvoudig aan te leggen. Sluit uw afwatering altijd aan op de hemelwaterafvoer, op de meeste plekken in Nederland is het namelijk verboden dit aan te sluiten op het riool. Bekijk de bovenstaande video voor een uitgebreide uitleg over het aanleggen van watergoten.

Drainage kopen

Bent u op zoek naar een andere manier om het overtollige regenwater uit uw tuin te houden? Bekijk dan ook eens onze hydroblobs, waterdoorlatende bestrating of drainagebuizen. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.