Watergoot ACO Slimline Corten Staal 100x6x10cm

Productnummer: AC21091   |   Voorkom plasvorming op terras   |   A-kwaliteit tegen een scherpe prijs

€ 65,85 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Watergoot ACO Slimline Corten Staal 100x6x10cm

  • A-Kwaliteit
  • Geen plasvorming op terras en oprit
  • Makkelijk te onderhouden
  • Slim omgaan met regenwater!
  • Niet geschikt voor zware belasting zoals auto's

Watergoot ACO Slimline Corten Staal 100x6x10cm

Doordat we steeds water heftige regenbuien verwachten is het belangrijk om goed na te denken over het afvoeren van regenwater in uw tuin. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het regenwater wat in uw tuin valt. Dit type watergoot zorgt er voor dat u geen plassen op uw terras heeft staan na een regenbui. De ACO Slimline Cortenstaal 100 x 6 x 10 cm is geschikt voor het terras en rondom het zwembad. Dit type watergoot is geschikt voor 70 m2.

Cortenstaal, dé tuintrend!

De trend in de tuin is wel cortenstaal. ACO speelt direct in op deze trend en heeft de ACO Slimline Corten Staal 100 x 6 x 10 cm gemaakt. Deze ACO watergoten worden geleverd met een aluminium rooster die nog de cortenstaal kleur moet krijgen. De cortenstaal kleur krijgen de kunststof watergoten vrij snel nadat u ze heeft geplaatst in de tuin.

Het onderhoud is simpel dankzij het makkelijk uitnemen van de cortenstaal rooster. Naast het 100 x 6 x 10 cm kunststof watergoot bieden we ook andere kleuren, maten en koppelstukken voor watergoten aan. Bekijk hier ons watergoten assortiment.

ACO watergoten Cortenstaal bestellen

Koop bij ons uw nieuw ACO watergoten. We bezorgen in heel Nederland, België en Duitsland uw bestelling binnen enkele werkdagen werkdagen. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aco Slimline Cortenstaal 100x6x10 cm watergoot Watergoot ACO Slimline Corten Staal 100x6x10cm   |   Voorkom plasvorming op terras   |   A-kwaliteit tegen een scherpe prijs Op voorraad
€ 65,85 Per stuk incl. BTW