Logo Gadero
service

Watergoot Koppelstuk excentrisch ACO slimline

Productnummer
AC19009
Koppel 2 watergoten aan elkaar
Waterbalans in uw tuin
img_3039
img_3040
img_3041
Per stuk

8,12

incl. BTW

27 stuks op voorraad
48 uur
Details
Breedte
70 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Verleng makkelijk uw watergoten

  • Makkelijk in te klikken

  • Past op alle Slimline watergoten

  • Voor gebruik tegen een band of muur

Specificaties

Gewicht
110
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
70 cm

Watergoot Koppelstuk excentrisch ACO slimline

Dit koppelstuk is nodig om de Aco Slimline watergoten aan elkaar te koppelen. Dit koppelstuk is verlijmbaar en is gemaakt voor gebruik tegen een band of een muur en is daarom iets anders dan het gewone Watergoot Koppelstuk. De Slimline watergoten zijn beschikbaar in de Slimline Aluminium 100 x 6 x 10 cm, Slimline Zwart Aluminium 100 x 6 x 10 cm en en Slimline Cortenstaal 100 x 6 10 cm. U schuift het koppelstuk eenvoudig op de watergoot om vervolgens een andere watergoot er aan te koppelen. De horizontale uiteinden zorgen voor extra stevigheid.

Met Aco Slimline watergoten zorgt u voor een optimale waterbalans in uw tuin. Het is een zeer functionele tevens duurzame manier van watermanagement. Bovendien zorgen deze moderne, milieubewuste watergoten voor een strakke afwerking in uw tuin.

Snel bezorgd bij u thuis

Bestel dit Aco koppelstuk voor Aco Slimline watergoten direct bij uw Aco watergoten. Bekijk hier het volledige watergoten assortiment. Gadero bezorgt binnen 7 werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen uw watergoten en koppelstukken. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.