Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Zwart

Productnummer
ACO19007
Hoekstuk voor ACO Slimline watergoot
Hoek van 90 graden
aco_slim_line_hoekstinclzwart_alu_rstr

63,45

incl. BTW

19 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Breedte
15,9 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Creëer eenvoudig hoeken!

  • Hoek van 90 graden

  • Aluminium rooster in het zwart

  • A-kwaliteit

  • Niet geschikt voor zware belasting

Specificaties

Gewicht
40
Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
15,9 cm
Dikte
10,3 cm

Watergoot hoekstuk ACO Slimline Zwart

Gaat u watergoten aanleggen in uw tuin en wilt u dit in verschillende bochten doen? Dan heeft u hoekstukken nodig. De ACO Slimline hoekstukken hebben een hoek van 90 graden en is, net als de watergoten, gemaakt van kunststof. U bevestigd de hoekstukken snel en eenvoudig aan de watergoten met de verbindingsstukken. Het hoekstuk heeft een lengte van 159 mm en een hoogte van 100 mm. Deze lijn watergoten is niet geschikt voor de oprit.

De ACO Slimline watergoten lijn bestaat uit watergoten in aluminium, zwart en Corten met bijbehorende hoekstukken, eindplaten, koppelstukken, onderuitlopen, zijuitloop, zandvanger en gatenzaag.

ACO Slimline watergoten aanleggen

Wist u dat het in de meeste woonplaatsen in Nederland en België verboden is om uw waterafvoer aan te sluiten op het riool? Dit kunt u doen op het hemelwaterafvoer. Let hier goed op bij het aanleggen van uw watergoten. Vraag eventueel uw gemeente welke regels gehanteerd worden. Gaat u zelf uw watergoten aanleggen? Bekijk dan bovenstaande video voor een gedetailleerde stappenplan.

Watergoten kopen

Bij Gadero koopt u snel en eenvoudig de watergoten die bij u passen en alle accessoires die erbij horen. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Zoekt u toch een andere manier van afwatering? Bekijk dan ook ons aanbod hydroblobs, waterdoorlatende bestrating of drainagebuizen.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.