Watergoot koppelstuk met voetstuk onderuitloop excentrisch ACO slimline

Productnummer: AC10098   |   Past op alle Aco Slimline watergoten

Voor- en nadelen van Watergoot koppelstuk met voetstuk onderuitloop excentrisch ACO slimline

  • A-Kwaliteit
  • Makkelijk in te klikken
  • Past op alle Aco Slimline watergoten
  • Is aan te sluiten op een infiltratiesysteem

Watergoot koppelstuk met voetstuk onderuitloop excentrisch ACO slimline

Het hemelwater wat op uw grond valt is van u. Dat betekent dat u zelf voor de afvoer van hemelwater moet zorgen. Met de Aco Slimline watergoten voert u het water makkelijk af van uw bestrating of tegels. Zo voorkomt u plassen op uw terras en bestrating. De Aco watergoten zijn in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier het assortiment.

Het Aco Slimline koppelstuk met onderuitloop is aan te sluiten tussen 2 Aco Slimline watergoten. We adviseren u om dit koppelstuk met PVC lijm te verlijmen. Dit koppelstuk heeft een onderuitloop (80mm)waarop u een buis zoals het hemelwaterriool op aan kunt sluiten. Deze onderuitloop is excentrisch wat betekent dat het gat niet in het midden zit. U zou het ook in combinatie met de Rainbloxx kunnen gebruiken. Door de gaten verdwijnt het water uit de kunststof watergoten de Rainbloxx in. 

Aco Slimline watergoten en koppelstuk kopen

Bestel het Aco Slimline koppelstuk met onderuitloop samen met de andere drainage benodigdheden bij Gadero. Wij bezorgen uw Aco watergoten en toebehoren binnen 5 werkdagen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aco Slimline koppelstuk met onderuitloop excentrisch Watergoot koppelstuk met voetstuk onderuitloop excentrisch ACO slimline   |   Past op alle Aco Slimline watergoten Op voorraad
€ 12,75 Per stuk incl. BTW