Logo Gadero
inspiratieservice

ACO Slimline eindplaat met zij-uitloop 50 mm

Productnummer
AC30091
A kwaliteit van ACO
watergoot_aco_slimline_eindplaat_met_zij_uitloop
Per stuk

10,75

incl. BTW

42 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Past een mof 50 mm overheen

  • Makkelijk in te klikken

  • Past op Aco Slimline watergoten

  • Eenvoudig aan te sluiten op afvoer

Specificaties

Gewicht
30
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

ACO Slimline eindplaat met zij-uitloop 50 mm

Tegenwoordig bent u zelf verantwoordelijk voor het afvoeren van het hemelwater in uw tuin. We zien dat veel mensen er voor kiezen om zoveel mogelijk bestrating aan te brengen in de tuin. Dit is qua onderhoud erg fijn en ziet er vaak strak uit, maar voor het regenwater is dit minder fijn. Het hemelwater afvoeren gaat namelijk een stuk moeilijker als er geen groen meer in uw tuin is.

Zelf hemelwater reguleren

Er zijn verschillende opties om regenwater af te voeren. Met watergoten tussen uw terrastegels of tuin bestrating voert u het hemelwater af en heeft u dus geen last van plassen op het terras. De watergoten sluit u aan op het hemelwaterriool of op een infiltratiesysteem als u hier voor heeft gekozen.

Aco Slimline eindplaat met zij-uitloop

De eindplaat is voorzien van een gat met een diameter van 50 mm. De Aco Slimline eindplaat met zij-uitloop past op een mof van 50 mm. U kunt dit type eindplaat op alle Aco Slimline watergoten aansluiten. Bekijk hier ons Aco watergoten assortiment. U klikt eenvoudig de eindplaat op de kunststof watergoot. Daarna kunt u er voor kiezen om er een buis op aan te sluiten of het water af te laten lopen naar bijvoorbeeld een Aco Rainbloxx. We raden u aan om PVC-lijm te gebruiken als u de eindplaat koppelt aan een mof van 50 mm of buis.

Koop de Aco Slimline eindplaat met zij-uitloop samen met de Aco watergoten. We bezorgen uw drainage binnen enkele werkdagen bij u aan huis. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.