Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame 90 x 180 cm met Cilinderslot

Productnummer: KO89027-40-900-1800 Poortdeur gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Warme uitstraling en lange levensduur   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 436,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 9,29 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame 90 x 180 cm met Cilinderslot

  • Gemaakt van ecologisch verantwoord bamboe
  • Met frame van fraai cortenstaal
  • Duurzaam materiaal met lange levensduur
  • Past mooi bij een tuinscherm van bamboe
  • Bamboe kan na verloop van tijd verticaal scheuren

Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame 90 x 180 cm met Cilinderslot

Bij een schutting van bamboe hoort natuurlijk een bijpassende schuttingdeur. Deze 90 x 180 cm poortdeur van Bamboe met Cortenstaal Frame past perfect bij een tuinscherm van hetzelfde materiaal. Met deze schuttingdeur maakt u uw erfafscheiding dus helemaal compleet. Een schutting van Bamboe heeft een mooie natuurlijke uitstraling en geeft uw tuin een leuk tropisch tintje. Bovendien is bamboe zeer duurzaam, zeker in een frame van Cortenstaal. U krijgt deze standaardmaat schuttingdeur geleverd inclusief cilinderslot, zodat u uw tuin veilig afsluit.

Poortdeur Bamboe 

Deze poortdeur is voorzien van bamboestokken, die verticaal in een frame van cortenstaal geplaatst worden. Het gebruik van bamboe heeft een aantal voordelen. Zo is bamboe een hernieuwbare grondstof, heeft het een warme uitstraling en een lange levensduur. Bovendien is het frame van cortenstaal ook heel duurzaam, waardoor u lang van uw schutting van bamboe kunt genieten. De combinatie van deze BambooWall tuinschermen met deze 90 x 180 cm poortdeur zorgt voor een dichte erfafscheiding, zonder dat uw tuin afgesloten voelt. Voor de bijpassende tuinschermen kijkt u bij de bijbehorende producten. 

Gadero heeft deze schuttingdeuren ook in een hoogte van 200 cm in het assortiment, voor het geval u voor een extra hoge erfafscheiding kiest. U vindt deze poortdeuren bij onze bamboe tuinschermen.

Belangrijk: geef in het opmerkingenveld door of de deur links- of rechtsdraaiend moet zijn.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bamboowall schuttingdeur met cortenstaal 90 x 180 cm Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame 90 x 180 cm met Cilinderslot Poortdeur gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Warme uitstraling en lange levensduur   |  
€ 436,95 Per stuk incl. BTW