Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame Extra Hoog 90 x 200 cm met Cilinderslot

Productnummer: KO89028-40-900-2000 Poortdeur gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Warme uitstraling en lange levensduur   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 448,20 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 9,52 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame Extra Hoog 90 x 200 cm met Cilinderslot

  • Gemaakt van ecologisch verantwoord bamboe
  • Met frame van fraai cortenstaal
  • Duurzaam materiaal met lange levensduur
  • Past mooi bij een tuinscherm van bamboe
  • Bamboe kan na verloop van tijd verticaal scheuren

Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame Extra Hoog 90 x 200 cm met Cilinderslot

Om uw schutting van bamboe helemaal af te maken heeft u een schuttingdeur nodig. Met deze 90 x 200 cm poortdeur van Bamboe met een Cortenstaal frame is uw erfafscheiding compleet. Deze schuttingdeur past goed bij een tuinscherm van bamboe. Bovendien zijn deze schuttingdeuren uitgerust met een cilinderslot, zodat u uw tuin veilig kunt afsluiten. Met deze schutting en poortdeur van bamboe zorgt u voor een dichte erfafscheiding, zonder dat uw tuin afgesloten aanvoelt. Deze schuttingdeur is vooral ideaal om te gebruiken bij tuinschermen van 200 cm hoogte. 

Extra hoge bamboe schuttingdeur

Deze 200 cm hoge schuttingdeur bestaat uit een frame van cortenstaal gevuld met verticaal geplaatste bamboestokken. Het gebruik van bamboe heeft als voordeel dat uw schutting een lange levensduur heeft, gemaakt is van een hernieuwbare grondstof en een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Het frame van cortenstaal is ook zeer duurzaam, zodat u lang plezier heeft van uw erfafscheiding. Ook past de rustieke uitstraling van cortenstaal goed bij natuurlijk materiaal, zoals bamboe. Deze 90 x 200 cm schuttingdeur is gemaakt om te gebruiken in combinatie met de BambooWall tuinschermen met cortenstaal frame. U vindt deze tuinschermen bij de bijbehorende producten.

Deze schuttingdeur is ook bij Gadero verkrijgbaar in de standaard 90 x 180 cm maat, kijk hiervoor bij de BambooWall tuinschermen.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bamboowall schuttingdeur met cortenstaal 90 x 200 cm Bamboe Schuttingdeur Cortenstaal Frame Extra Hoog 90 x 200 cm met Cilinderslot Poortdeur gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Warme uitstraling en lange levensduur   |  
€ 448,20 Per stuk incl. BTW