#163 Bankirai schutting plaatsen - Deens rabat

Bankirai schutting

In deze aflevering van Gadero TV ziet u hoe Ronny een Bankirai schutting plaatst. Deze triple blokprofielen zijn zowel verticaal als horizontaal te plaatsen, wat ze multifunctioneel maakt. U kunt ze gebruiken voor het maken van een schutting, maar u kunt de stijlvolle planken ook plaatsen als achterwand van uw overkapping. Zoals u in de video ziet, geeft een schutting van Bankirai hout een speels, maar vooral luxueus aanzien in uw tuin. Deze Bankirai schutting met Deens rabat blokprofiel is uniek en alleen te verkrijgen bij Gadero!

Wilt u deze prachtige schutting in het echt bewonderen? Dan kunt u een afspraak maken bij onze showroom in Breukelen. Daar kunt u veel inspiratie opdoen, want onze showroom staat vol met originele ideeën voor uw tuin!

Bankirai schutting

Bankirai hardhout schutting

Bankirai hardhout is een aanrader voor iedereen die op een eenvoudige manier een luxe tuin wilt creëren. Het hardhout met trapeziumprofiel is glad geschaafd. Daardoor heeft het een aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling. In bovenstaande video ziet u dat Ronny zowel een horizontale als een verticale schutting maakt. Er zit hierbij geen verschil in de werking van het hout. Het is enkel een kwestie van smaak. Kortom, de keuze is aan u!

Deens rabat schutting

Montagetips bij Deens rabat

U wilt natuurlijk dat uw Bankirai schutting waterpas is. Daarom raden wij u aan om tijdens het plaatsen van de schutting een uitzetkoord tussen de palen te spannen en een waterpas te gebruiken. Leg vervolgens de planken over de palen heen. Op deze manier komt uw schutting of achterwand er kaarsrecht uit te zien. Zorg altijd voor minimaal 2 mm tussenruimte tussen de planken van de schutting, zodat de planken nog kunnen werken. U kunt hiervoor gebruik maken van l-vormige hoekjes.

Schutting Bankirai

Wilt u de kleur van uw schutting nog meer benadrukken? Door onze hardhout olie te gebruiken komen de kleuren van het bankirai hardhout nog meer naar voren. 

Voordelen schutting Bankirai

 • Milieuvriendelijk hout
 • Duurzaamheidsklasse 2: vrij duurzaam
 • Luxe uitstraling
 • Uniek trapeziumprofiel
 • Glad geschaafd
 • Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen
 • 100% Bankirai hout

Het nadeel van deze houtsoort is dat het relatief zwaar is. Daarom adviseren wij om deze klus samen met iemand uit te voeren. Bent u nog niet overtuigd van triple blokprofiel? Lees dan ook onze blog over de voordelen van triple blokprofielen

Bekijk ook onze schutting klustip pagina. Hier staan veel handige tips en weetjes over het plaatsen van schuttingen, u kunt hier ook extra inspiratie op doen. Met onze tips kan elke doe-het-zelver gemakkelijk een schutting plaatsen.

Bangkirai hout schutting

Gadero tip: Plaats de palen, die de basis vormen, 75 cm over de volledige lengte hard op hard. Op deze manier maakt u een uiterst stevige fundering voor uw schutting.

Benodigde producten voor het monteren van een schutting van Bankirai hardhout:

Benodigde gereedschappen voor het monteren van een schutting van Bankirai:

 • Koordwaterpas
 • Lijmklem
 • Afkortzaag
 • Lange waterpas
 • Rolmaat
 • Accuboormachine

Deens Rabat

Bent u er nog niet over uit of u Ipé of Bankirai hardhout kiest voor het maken van een schutting? Lees dan onze blog over het verschil tussen Ipé en Bankirai hardhout. 

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes!

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor doe-het-zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends en meer.

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz.

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram