Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet Gecoat

Productnummer: DE44012-1 | Luxe smalle motiefplaat

€ 37,64 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet Gecoat

  • Betere bescherming dankzij coating
  • Lichter in gewicht dan brede motiefplaten
  • Zelfde aanzicht aan beide zijden
  • Met luxe deens rabat motief
  • Niet voor elke betonpaal geschikt

Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet Gecoat

Maak uw schutting van gecoate betonpalen af met deze smalle onderplaat met triple blokprofiel motief. Deze motiefplaat van beton is voorzien van een speciale coating die de smalle plaat beschermt tegen weersinvloeden. Hierdoor zult u langer plezier hebben van de kleur en ziet u minder snel kalkuitbloei. Deze smalle betonplaat heeft een afmeting van 4.8 x 26 cm en is 1.84 meter lang. Het lichte gewicht van 43 kg maakt deze motiefplaat eenvoudiger te verwerken dan de brede variant. Let op deze plaat met deens rabat motief is niet geschikt voor iedere betonpaal. Combineer de plaat met gecoate beton gleufpalen met een sponning van 35 mm.

Luxe beton schutting

Het deens rabat motief geeft uw schutting meer diepte en een chique uitstraling. Aan beide zijden van deze plaat zit het motief, zo heeft uw schutting aan beide zijden een luxe uitstraling. Deze onderplaat bevestigd u eenvoudig tussen gecoate betonpalen dankzij de mes en groef zijden. Combineer deze motiefplaat met gecoate betonpalen en een 150 cm hoog tuinscherm. U heeft 2 onderplaten nodig per scherm. Het is ook mogelijk om deze betonplaten op elkaar te stapelen voor een strakke erfafscheiding van beton. Voor een volledige beton schutting heeft u circa 6 platen nodig. Dek de platen af met gebruik van een antraciet afdekkap.

Maak uw betonnen schutting compleet en bestel eenvoudig uw betonpalen en tuinschermen mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beton Onderplaat Deens Rabat Antraciet Gecoat Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet Gecoat | Luxe smalle motiefplaat Op voorraad
€ 37,64 Per stuk incl. BTW