Betonklinkers Heidepaars 8 cm dikte KOMO met deklaag

KOMO

Productnummer: EX86020   |   Sterke bestrating met luxe uitstraling   |   Bestrating voor bedrijven

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Heidepaars 8 cm dikte KOMO met deklaag

  • Slijt vrijwel niet vanwege deklaag
  • KOMO keurmerk
  • Zeer sterk, een echte krachtpatser!
  • Geeft een luxe uitstraling

Betonklinkers Heidepaars 8 cm dikte KOMO met deklaag

Deze straatstenen type BKK van het merk Excluton zijn geschikt voor bedrijven of particulieren die een stevige en duurzame vorm van bestrating zoeken. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8% en dat u deze klinker per laag bestelt (0,82m2 ofwel 36 stenen). Dankzij het KOMO keurmerk zijn deze BKK betonklinkers populair bij overheden en semi-overheidsorganisaties. Ook zijn de stenen geïmpregneerd en hebben ze een deklaag. Deze deklaag zorgt ervoor dat de steen zijn kleur behoud en vrijwel niet slijt.

Een echte krachtpatser

U kunt deze hoogwaardige betonklinkers gebruiken voor verschillende terreinen. Zo doen ze het fantastisch in uw tuin als terras of looppad, maar deze krachtpatser is ook zeer geschikt voor opritten, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Door de dikte van 8 cm kunnen deze stenen zware belastingen dragen. Daarnaast zijn ze ook voorzien van een afstandhouder en facet, wat de draagkracht nog meer versterkt.  

Het KOMO keurmerk

Deze klinkers hebben het keurmerk KOMO. Dit staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken en geeft aan dat deze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw. Kiest u voor een product met dit keurmerk, dan kiest u voor de hoogste kwaliteit en voor duurzaamheid. 

Niet wat u zocht?

Is dit toch niet de klinker die het beste bij u past? Bij Gadero hebben een breed assortiment oprit bestrating, betontegels en keramische tegels. Zo vindt u dus altijd de steen die aan al uw wensen voldoet. Gaat u zelf klussen? Lees dan ook eens onze klustips! Hier kunt u niet alleen terecht voor uitgebreide stappenplannen en handige tip, maar ook voor een overzicht van alle extra toebehoren die komen kijken bij uw tuinproject. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers Heidepaars 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2 Betonklinkers Heidepaars 8 cm dikte KOMO met deklaag KOMO   |   Sterke bestrating met luxe uitstraling   |   Bestrating voor bedrijven
€ 19,95 Per m2 incl. BTW