Betonklinkers Rood 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2

KOMO

Productnummer: EX86020   |   Zeer sterk   |   Ook geschikt voor parkeerplekken en bedrijfsterreinen

€ 21,77 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Rood 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2

  • Kleurhoudend en slijt vrijwel niet
  • KOMO gekeurmerkt
  • Zeer sterk, een echte krachtpatser!
  • Geeft een luxe uitstraling

Betonklinkers Rood 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2

Deze straatstenen type BKK van het merk Excluton zijn geschikt voor bedrijven of particulieren die een stevige en duurzame vorm van bestrating zoeken. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8% en dat u deze klinker bestelt per laag (36 stenen). Met 1 laag bestaat u 0.82 m2. Dankzij het KOMO keurmerk zijn deze BKK betonklinkers populair bij overheden en semi-overheidsorganisaties. Ook zijn de stenen geïmpregneerd en hebben ze een deklaag. Deze deklaag zorgt ervoor dat de steen zijn kleur behoud en vrijwel niet slijt. 

Een echte krachtpatser

U kunt deze hoogwaardige betonklinkers gebruiken voor verschillende terreinen. Zo doen ze het fantastisch in uw tuin als terras of looppad, maar deze krachtpatser is ook zeer geschikt voor opritten, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Door de dikte van 8 cm kunnen deze stenen zware belastingen dragen. Daarnaast zijn ze ook voorzien van een afstandhouder en facet, wat de draagkracht nog meer versterkt.  

Het KOMO keurmerk

Deze klinkers hebben het keurmerk KOMO. Dit staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken en geeft aan dat deze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw. Kiest u voor een product met dit keurmerk, dan kiest u voor de hoogste kwaliteit en voor duurzaamheid. 

Niet wat u zocht?

Is dit toch niet de klinker die het beste bij u past? Bij Gadero hebben een breed assortiment oprit bestrating, betontegels en keramische tegels. Zo vindt u dus altijd de steen die aan al uw wensen voldoet. Gaat u zelf klussen? Lees dan ook eens onze klustips! Hier kunt u niet alleen terecht voor uitgebreide stappenplannen en handige tip, maar ook voor een overzicht van alle extra toebehoren die komen kijken bij uw tuinproject. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers Rood 8 cm dikte KOMO met deklaag Betonklinkers Rood 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2 KOMO   |   Zeer sterk   |   Ook geschikt voor parkeerplekken en bedrijfsterreinen
€ 21,77 Per m2 incl. BTW