Logo Gadero
service

Betonklinkers Zwart 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,79 m2 - Populair

Productnummer
EX70806
Sterke bestrating met luxe donkere uitstraling
Bestrating voor bedrijven
bkk_zwart_1
3002067_1
3002067_2
3002067_3
Per m2

24,49

incl. BTW

Verkocht per 36 stuks á € 19,44

Op voorraad
1 tot 2 weken

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 36 stuks á € 19,44

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Slijt vrijwel niet vanwege deklaag

  • KOMO keurmerk

  • Door en door zwart vanwege impregneren

  • Mooie moderne zwarte klinker

Specificaties

Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
45.35

Betonklinkers Zwart 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,79 m2 - Populair

Deze straatstenen type BKK zijn geschikt voor bedrijven of particulieren die een stevige en duurzame vorm van bestrating zoeken. De aangegeven prijs voor deze betonklinkers in de kleur antraciet zwart is per laag van 0,79 m2 ofwel 36 klinkers. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. Dankzij het KOMO keurmerk zijn deze BKK betonklinkers populair bij overheden en semi-overheidorganisaties. Ook zijn de stenen geïmpregneerd en hebben ze een deklaag. Deze deklaag zorgt ervoor dat de steen vrijwel niet slijt.

Betonklinkers Zwart 8 cm dikte

Deze hoogwaardige betonklinkers zijn voor verschillende terreinen toepassen. U kunt uw terras of looppad ermee aanleggen, maar deze stenen zijn ook erg geschikt voor opritten, parkeerplaatsen en zelfs bedrijfsterreinen. Door hun dikte van 8 cm zijn ze zeer sterk en de afstandhouder en facetrand zorgen ervoor dat de klinkers nog meer belasting kunnen verdragen. Ook zijn de stenen voorzien van een deklaag, wat ze relatief duurzaam maakt.

KOMO Keurmerk

Het KOMO keurmerk staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken en is een collectief keurmerk voor kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw die wordt getoetst door onafhankelijke vertegenwoordigers. Wanneer u voor een KOMO gekeurmerkt product kiest kunt u er dus zeker van zijn dat u de beste kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt.

Op zoek naar iets anders?

Zijn deze betonklinkers niet de stenen waar u naar zocht? Wij bieden ook een ruim assortiment oprit bestrating, betontegels en keramische tegels. Gaat u uw bestrating zelf leggen en kunt u hier wel wat hulp mee gebruiken? Bekijk dan onze bovenstaande video of lees onze klustips! Hier vermelden we ook alle extra materialen die u nodig heeft voor de aanleg, zoals zand, drainage en opsluitbanden. Vergeet deze niet mee te bestellen.

Bij Gadero afdeling bestrating koopt u topkwaliteit Excluton betonklinkers tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsmogelijkheden denk aan ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.