Betonklinkers Zwart 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2 - Populair

KOMO

Productnummer: EX70806   |   Sterke bestrating met luxe donkere uitstraling   |   Bestrating voor bedrijven

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,86 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Zwart 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2 - Populair

  • Slijt vrijwel niet vanwege deklaag
  • KOMO keurmerk
  • Door en door zwart vanwege impregneren
  • Mooie moderne zwarte klinker

Betonklinkers Zwart 8 cm dikte KOMO met deklaag Per 0,82 m2 - Populair

Deze straatstenen type BKK zijn geschikt voor bedrijven of particulieren die een stevige en duurzame vorm van bestrating zoeken. De aangegeven prijs voor deze betonklinkers in de kleur antraciet zwart is per laag van 0,82 m2 ofwel 37 klinkers. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid is 10 lagen. Dankzij het KOMO keurmerk zijn deze BKK betonklinkers populair bij overheden en semi-overheid organisaties. Ook zijn de stenen geïmpregneerd en hebben ze een deklaag. Deze deklaag zorgt ervoor dat de steen vrijwel niet slijt.

Deze rechthoekige bkk klinkers zijn geschikt voor elk terrein. De bss klinkers kunnen worden gebruikt voor het terras, een looppad en met de 8 cm dikte zijn deze klinkers ook geschikt voor het bestraten van een oprit of een parkeerplaats. Bovendien zijn deze klinkers voorzien van een afstandhouder en facet kantje, dit zorgt ervoor dat de stenen beter tegen zware belasting kunnen en de randen niet knappen. 

Bij Gadero afdeling bestrating koopt u topkwaliteit Excluton betonklinkers tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsmogelijkheden denk aan ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Lees hier tips voor oprit aanleggen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

is dit echt zwart of meer antraciet ? Mvg J.

Meer antraciet

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair BKK Zwart Betonklinkers Zwart KOMO 21 x 10,5 x 8 cm met deklaag KOMO   |   Sterke bestrating met luxe donkere uitstraling   |   Bestrating voor bedrijven
€ 20,86 Per m2 incl. btw