Logo Gadero
service
Blog

Goede voornemens; meer genieten in de tuin in 2020

Gadero logo
Geschreven doorLisanne

Het nieuwe jaar nadert, een tijd van terugblikken, maar ook van vooruit kijken. Wat zijn uw goede voornemens op tuingebied? Wij kunnen wel een paar goede voornemens voor het jaar 2020 bedenken. 

Zo aan het einde van het jaar beginnen we langzaamaan de tuinplannen voor 2020 te bekijken en bespreken. In dit blog nemen we u mee in een aantal zaken die zo maar uw goede voornemens voor het nieuwe jaar kunnen zijn. En natuurlijk geven we u de handvaten om deze goede voornemens te realiseren. Scroll verder voor inspiratie en tips.

askola terragrijs

Meer genieten in de tuin

En dit gunnen we u. Buiten genieten, binnen handbereik maken is niet voor niets onze slogan. Gadero helpt u met uw tuin omtoveren tot een paradijs. Ga voor een houten vlonder in combinatie met gazon en borders. Heeft u de ruimte in uw tuin, kies dan voor een bergruimte met overkapping. Onder de overkapping is het het hele jaar door genieten. 

luxe houtbouw

De trend van het moment; een aluminium tuinkamer. Met een tuinkamer vergroot u uw woongenot. U kunt zich voorstellen dat u sneller in deze tuinkamer gaat zitten. Het gevoel dat u buiten bent wordt vergroot de de glazen schuifdeuren en het glazen dak.

aluminium overkapping plat dak met dakoverstek

Meer gebruik van duurzame producten

Samen zorgen we voor onze aarde en het gebruik van duurzame producten juichen we toe. Thermisch gemodificeerd hout is het hout van de toekomst. Hout wordt als het ware gestoomd en krijgt hierdoor zeer gunstige eigenschappen en een langere levensduur. Thermisch gemodificeerd Ayous is perfect te gebruiken voor uw gevel.

Ayous gevelbekleding wand

Nieuw tuinontwerp

Is uw tuin optimaal ingericht? Heeft u alle elementen in uw tuin om optimaal te kunnen genieten? Nu is het het perfecte moment om even met een kritische blik naar uw tuin te kijken. Maak een nieuw tuinontwerp en neem hierin mee dat u plaats heeft om te dineren met vrienden, ruimte om te loungen onder een overkapping, voldoende bergruimte en voor de diversiteit voldoende groen en planten. 

kindvriendelijke tuin

Met onze Gadero rekentools maakt u een overkapping of schutting op maat. Zo heeft u elk plekje in de tuin optimaal benut. 

Tuin inspiratie

Heeft u na het lezen van deze blog al zin om aan de slag te gaan? Of doet u liever eerst wat inspiratie op? Bekijk ons Pinterest bord met leuke plaatjes en bewaar deze ook op uw eigen inspiratiebord.

Gerelateerde blogs van Gadero