Logo Gadero
service
Blog

Houten verkoophuisjes voor uw kerstmarkt

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst05-11-2019

Het is weer bijna tijd voor de kerstmarkten! Daar kunnen onze houten kerstkramen niet ontbreken. Dit zijn natuurlijk geen standaard kramen, maar echte houten kerstkramen voor meer sfeer. Bij Gadero vindt u houten marktkramen en prefab verkoophuisje met verschillende afmetingen, bovendien hebben wij ook alles in huis om zelf een houten marktkraam te bouwen.

Kerstmarkt kraam hout

Zoekt u nog een authentieke houten verkoophuisje voor uw aankomende kerstmarkt? Of bent u van plan om er zelf één te gaan bouwen? Lees dan snel verder!

Houten kerstkramen

Gaat u een houten kerstkraam kopen? Bij Gadero vindt u veel verschillende houten marktkramen, stuk voor stuk geschikt om op een kerstmarkt te staan. Deze houten kramen hebben een mooie verkoopbalie, zodat u al uw producten aantrekkelijk tentoon stelt. Bovendien zijn ze uitgerust met een afdakje, zodat uw verkoopwaar onaangetast blijft door het weer. Deze houten kerstkramen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen afgebroken en opnieuw opgezet worden. Zo heeft u jaren plezier van deze authentieke houten kerstkramen.

Hoe eenvoudig het is om zelf een marktkraam op te bouwen? Dat laten we zien in de onderstaande aflevering van GaderoTV!

play video

Zelf een kerstkraam maken

Is geen van onze prefab kerstmarkt kramen wat u zoekt? Voor de handige doe-het-zelver bieden wij alles om zelf een eigen kerstkraam te maken. Gebruik dan onze schaaldelen om een marktkraam met karakteristieke uitstraling te bouwen. Voor de staanders en het raamwerk gebruikt u balken van geïmpregneerd hout of Lariks Douglas. Maak een dak van dakbeschot planken en vergeet ook niet dakbedekking, zoals Easyroofing, om de levensduur van uw dak te verlengen. Ook al het ijzerwaren wat u nodig heeft om uw marktkraam in elkaar te schroeven vindt u bij Gadero. Zo heeft u in één keer alles in huis om te beginnen aan uw eigen kerstmarkt kraam. 

Houten kerstkraam kerstmarkt

Kerstkraam aankleden

Nadat uw marktkraam staat bent u er nog niet. Om echt in de kerstsfeer te komen dient u de kraam ook nog te versieren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld ons kerstgroen, bestaande uit takken van een echte Nordmann kerstboom. Een andere manier om uw kerstkraam te versieren is door de zijkant te bekleden met in korte stukken gezaagde boomstamplanken. Dit geeft uw kraam een echte authentieke uitstraling. Ook een grote kunstkerstboom kan ervoor zorgen dat uw kraam echt opvalt tijdens de kerstmarkt. Daarnaast bieden wij nog verschillende lichtsnoeren aan, waarmee u uw kerstkraam van gezellige verlichting voorziet. Zo weet u zeker dat uw kerstkraam er aantrekkelijk uitziet en u geheel in kerststijl op de kerstmarkt staat. 

Bij Gadero vindt u dus alles om uw kerstkraam tot een succes te maken! Bekijk ook onze extra grote kunstkerstbomen en onze kerstversiering voor het opleuken van het kerstmarkt plein.