Logo Gadero
service
Blog

Kerstboom als kerstpakket

Gadero logo
Geschreven doorHenk Jan
Geplaatst24-11-2017

Dit jaar wilt u het heel anders aanpakken met het kerstpakket. Geen luxe box vol met eten, waarvan de helft één jaar later nog in de kast staat, of cadeaubonnen waar niemand wat mee kan. U bent op zoek naar iets memorabels, waar u werknemers zeker tot de volgende kerstdagen nog over praten. Kies dan voor een kerstboom als kerstpakket bij Gadero! Het voordeel hiervan is dat uw werknemers de vrijheid hebben om zelf te kiezen. Bovendien doen wij al het werk voor u!

kerstboom als kerstpakket uitsnede

Kerstboom als kerstpakket

Gadero biedt een groot scala aan verschillende kerstbomen aan. Denk daarbij aan een echte kerstboom, kunstkerstbomen of zelfs kerstbomen van hout. Allemaal opties voor uw kerstpakket. Voor het samenstellen laat u uw werknemers de gewenste kerstboom kiezen. Daarbij is het mogelijk om kerstversiering mee te bestellen. Gadero biedt zowel kant-en-klare als losse kerstversiering aan. Alle kerstballen zijn van kunststof en daardoor onbreekbaar, ideaal voor op de werkvloer of in een huishouden met kleine kinderen en huisdieren. Ook vindt u in ons assortiment leuke kerstdecoratie om op te plankjes van de houten kerstbomen te plaatsen. 

Gadero Christmas 2020 Breukelen

Kerstpakket bestellen

Afhandeling voor u als ondernemer is eenvoudig. Bij slechts een aantal werknemers bestelt u de kerstbomen en versiering per werknemer, met de gewenste aflevergegevens. Bij meer dan 5 werknemers bestelt u de Gadero cadeaubon, u kiest zelf de waarde van de bon per werknemer. U ontvangt per werknemer een kortingscode die u zelf doorstuurt, de werknemer kan vervolgens zijn eigen kerstpakket samenstellen. Gadero verzorgt de verzending. Desgewenst wordt uw eigen attentie meegestuurd met de verzending.

Sloophout boom latten zonder ballen

Heeft u extra hulp of advies nodig bij uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! 

kerstboom als kerstpakket

Gerelateerde blogs van Gadero