Blokhut Bastrup 4 met overkapping 437 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA11107 Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden   |   Duitse A-kwaliteit

€ 2.469,25 € 2.098,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 44,60 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.098,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 4 met overkapping 437 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 4 met overkapping 437 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 4 met overkapping 437 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm

Bastrup 4 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karubu wordt standaard geleverd met een breedte van 437 cm, een diepte van 297 cm en een hoogte van 222 cm. Deze houten blokhut bestaat uit een basis berging van 237 x 297 x 222 cm en wordt geleverd inclusief standaard sleepdak (overkapping) van 200 cm. De constructie van deze blokhut bestaat uit 28mm blokhutprofielen met hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut 4x3 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf waarbij u de veranda kunt gebuiken voor het plaatsen van een trendy loungeset. 

Let op! Bastrup 4 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis Bastrup 4 met overkapping Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Hout geschaafd Ja Type/Model Bastrup Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 420 x 297 cm Funderingsmaat 220 x 280 cm Nokhoogte 222 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 15,7 m² Inhoud (m³) 12,9 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De overkapping kunt u zowel links als rechts plaatsen. 

Langere Overkapping (extra optie)

Het grote voordeel van deze moderne tuinhuis uit de Bastrup serie van Karibu is dat hij eenvoudig uit te breiden is met tal van extra opties. Bastrup 4 van Karibu bestellen met extra lange overkapping (meerprijs)? Kijk bij de extra opties wanneer u deze houten blokhut wilt bestellen met een overkapping van 300 cm (100 cm extra) of een overkapping van maar liefst 400 cm (200 cm extra).

Besteld u Bastrup 4 met overkapping van 300 cm dan wordt de totale breedte 537 cm en met overkapping van 400 cm wordt de totale breedte maar liefst 637 cm. 

Dichte wanden (extra optie)

Langer genieten van uw blokhut 4x3 meter ? Bastrup 4 met overkapping is daarnaast uit te breiden met dichte wanden t.a.v. de overkapping. Kijk bij de extra opties wanneer u dichte wanden voor de overkapping wilt meebstellen (meerprijs). Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand. De opties voor dichte wanden zijn te bestellen voor zowel de standaard overkapping van 200 cm als de extra langere varianten van 300 en 400 cm. 

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak beschikt over een dakhelling van 3 graden en bestaat ui 16mm massief hout (mes en groef), en wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) voor Bastrup 4 met aanbouw is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 of 400 cm, kies dan ook bij de extra opties de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 300 of 400 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 4 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Bastrup 4 met overkapping wordt standaard door Karibu geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging van 237 x 297 cm. Houten Vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties wanneer u een onbehandelde houten vloer, inclusief (KDI) Keteldruk geimpregneerde onderliggers wenst mee te bestellen.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De levertijd bedraagt ca. 3 weken, Bastrup 4 word geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Bastrup 4 van Karibu kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen van 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Bastrup 4 is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Bastrup 4 vindt u hier. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 557 x 297 cm? Kies dan voor blokhut Bastrup 7 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Bastrup 4 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Zet je dit gewoon los op de tegels? Of hoe wordt dit gefundeerd aan de grond?

Bastrup 4 van het merk Karibu wordt standaard geleverd inclusief 60 mm brede funderingbalken voor een stevige basis. Deze funderingbalken van het tuinhuis wordt meestal op een funderings vloer van tegels of beton gebouwd. Voor een groot tuinhuis kan het nodig zijn om een fundering te storten.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte achterwand en zijwand Bastrup 4 Karibu met overkapping en dichte wanden (extra optie) Blokhut Bastrup 4 met overkapping 437 x 297 x 222 cm Wanddikte 28mm Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden   |   Duitse A-kwaliteit Op voorraad
€ 2.469,25 € 2.098,95 Per stuk incl. BTW