Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Onbehandeld vuren

Productnummer: DE11205 Inclusief deuren en ramen met echt glas   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 3.010,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Dakraam
Wanden
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.010,95 Standaardproduct Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Onbehandeld vuren
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Onbehandeld vuren

  • Ramen zijn te openen
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Onbehandeld vuren

Zoekt u een fraaie houten tuinschuur met overkapping van 5 bij 3 meter? Actie blokhut 5x3 meter Kennet nu met enkel glas geleverd!

Dus u bent op zoek naar een houten blokhut met overkapping en fraai exclusief dak? Blokhut Kennet van 5 x 3 meter beschikt over een berging en overkapping en biedt hierdoor vele mogelijkheden voor uw tuin. Gebruik de fraaie berging met deuren en ramen voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en tuinmeubelen. De fraaie overkapping van is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor een kleine luxe loungset of tuinbank. Houten blokhut Kennet is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een dikte van 28mm (wanddikte). Blokhut Kennet wordt standaard geleverd inclusief ramen met echt glas en deuren. Blokhut Kennet valt onder de 5x3 meter modellen, een veel verkochte maat voor wie een blokhut met aanbouw zoekt.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 500 cm (250 + 250 cm) en de diepte is 300 cm. De hoogte van blokhut Kennet met overkapping is 303 cm en de nokhoogte is 271 cm. De funderingsmaat is 480 x 280 cm. De dubbele deur is 120 x 188 cm inclusief kozijn. De ramen zijn 77 x 112 cm en zijn te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. 

Materiaal Vuren (onbehandeld) Hout geschaafd Ja Afmetingen 250+250x300cm cm Funderingsmaat 480x280 cm Wandhoogte 207 cm Nokhoogte 271 cm Overkapping 250 cm Staanders 1 Ramen 2 (77x112) Deuren 1 (120x188) Beglazing Enkel glas Daksoort Schilddak Dakbedekking Geen Dakoppervlak 23,8 m² Inhoud 16,1 m³ Oppervlakte (m²) 12,8 m² Gespiegeld op te bouwen? Ja Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Kennet kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Kennet. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Kennet laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Kennet wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Inclusief

Deze blokhut wordt geleverd met een bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben vaste roedes. Deze blokhut Kennet met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Extra zijwanden

Extra zij- en/of achterwanden? Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achterwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd. De zijwand wordt eveneens middels dubbele u-lijst gemonteerd.

Er zijn vele extra opties om deze vuren blokhut Kennet uit te breiden naar eigen wens. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Kan dit tuinhuis ook gespiegeld geleverd en/of gebouwd worden?

Deze blokhut kan gespiegeld worden opgebouwd.

Kan de achterwand ook verlengd worden naar 650 cm. Is dan alleen voor de luifel. Blokhut mag niet groter.

Dit model is een voorverpakte set, u kunt deze zelf desgewenst inkorten, wij kunnen dit helaas niet voor u doen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Kennet Sfeer Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Onbehandeld vuren Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Op voorraad
€ 3.010,95 Per stuk incl. BTW