Terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 60x60x4 cm - Populair

Productnummer: EX606001   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 26,72 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 60x60x4 cm - Populair

  • Warme kleur
  • Voelen zijdezacht aan
  • Zeer eenvoudig in onderhoud
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 60x60x4 cm - Populair

De terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto is nu verkrijgbaar in het populaire formaat 60x60cm bij Gadero! Door hun dikte van 4 cm zijn deze tegels relatief licht van gewicht. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om zelf te leggen en maakt u in een mum van tijd een prachtig terras, looppad en zelfs dakterras. Wij raden echter af deze tegels op uw oprit te leggen. Ze zijn namelijk niet sterk genoeg om zware belastingen te dragen. 

Voordelen Soft Comfort Violetto 

Omdat de tegels 60Plus Soft Comfort Violetto 60x60x4cm geïmpregneerd zijn worden ze beter beschermd tegen vuil en blijft de kleur langer behouden. U maakt met deze tegels dus een echte duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze voor uw tuin. Ook zijn de stenen geborsteld. Dit brengt twee grote voordelen met zich mee. Ten eerste draagt dit bij aan de onderhoudsvriendelijkheid van de tegels. Door de bewerking met speciale koolstofborstels wordt de bovenlaag verder afgedicht waardoor vuil en vocht nog minder snel de in de poriën van de tegels kunnen trekken. Ten tweede zorgen deze borstels ervoor dat de steen zijdezacht aanvoelt. Dit verhoogd het voetcomfort aanzienlijk en u kunt dus gerust met blote voeten over uw nieuwe bestrating lopen zonder dat dit onaangenaam voelt.

Betontegels leggen

Voor u begint te klussen in uw tuin raden wij aan om onze klustips een door te nemen! Hier vindt u handige stappenplannen voor al uw tuinprojecten en worden de producten vermeld die u tevens nodig heeft om deze projecten te doen slagen. Denk hierbij aan ophoogzand, drainage, opsluitbanden en voegmortel

Is dit niet de tegel voor uw tuin? Bekijk dan het ruime aanbod van de Excluton 60Plus lijn of onze andere betontegels. Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland aan huis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Terrastegel Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Violetto Terrastegel 60Plus Soft Comfort Violetto 60x60x4 cm - Populair   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 26,72 per m2 incl. BTW