Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - 600 x 350 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21011-6B
Fijnbezaagd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_type_6_600x350_blanke_wanden
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_detail_verbinding_basis_constructie_1
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_pen_gat_verbinding_basis_constructie_1
lijntekening_douglas_luxe_600_x_350_cm_gadero_21011_1_2
LijntekeningDouglasLuxe600x350cmGadero21011_2_
play video
Per stuk,vanaf

7.579,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
350 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
7.579,25incl. BTW
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Extra Dikke Douglas fijnbezaagde staanders en ringbalken 20 x 20 cm

 • Luxe Pen-en-gatverbinding basis constructie

 • Verticale wanden van sponningplanken

 • Dubbele Douglas dichte deur

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
248 cm

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - 600 x 350 cm - Blanke Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero is een ruime overkapping met ruimte voor zitten en opbergen, dit luxe buitenverblijf van ca. 600 x 350 cm en is de perfecte keuze wanneer u zoekt naar deze combinatie. Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 beschikt over een tuinhuis met overkapping, wat op wordt gebouwd met een basis contructie van extra robuuste 20x20 cm fijnbezaagde Douglas staanders en ringbalken. De basis berging van ca. 300 x 350 cm en de achterwand van de overkapping van ca. 300 cm wordt gecreerd door moderne blanke verticale wanden van sponningplanken.

De robuuste basis constructie van deze Luxe Buitenverblijf van Gadero wordt gemonteerd middels pen-en-gatverbinding waardoor de tuinhuis met overkapping een strak uiterlijk krijgt. Dit Gadero luxe buitenverblijf van fijnbezaagd Lariks douglas zorgt niet alleen voor comfortabel buiten zitten, maar is tevens een aanwinst voor de uitstraling van de tuin. Door de dichte achterwand van de overkapping zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 598 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en fijnbezaagde massieve 20 x 20 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas fijnbezaagde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding.

De basiscontructie van deze fijnbezaagde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Fijnbezaagd Douglas

 • Fijnbezaagde staanders (200x200 ) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (200x200 mm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (70x200 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - Blanke Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit sponningplank voor de wanden van het tuinhuisje en achterwand van de overkapping. De wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor de verticale wand aan de voorzijde van de overkapping geldt, dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele Douglas deur, u dient zelf de dubbele deur in de wand te monteren.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Luxe Type 6 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.