Logo Gadero
inspiratieservice

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21010-8Z
Glad geschaafd en fijnbezaagd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_type_8_zwarte_wanden
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_detail_verbinding_basis_constructie_5
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_pen_gat_verbinding_basis_constructie_5
lijntekening_douglas_luxe_500_x_350_cm_gadero_21010_1
LijntekeningDouglasLuxe500x350cmGadero21010
Per stuk,vanaf

5.762,75

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.920,90 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 137,10 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
350 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
5.762,75incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Extra Dikke Douglas fijnbezaagde staanders en ringbalken 20 x 20 cm

 • Luxe pen-en-gatverbinding basis constructie

 • Verticale wanden van zwart gecoate sponningplanken

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Zwart
Breedte
500 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
248 cm

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas kopen van ca. 5 x 3,5 meter voor in uw tuin? Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 van Gadero is ca. 500 x 350 cm en mag met zijn basis contructie van extra robuuste 20x20 cm fijnbezaagde Douglas staanders en ringbalken en zwarte verticale wanden van sponningplanken met recht de naam "luxe" dragen. Deze unieke en luxe houten overkapping van Lariks Douglas met zwarte zij- en achterwand is een echte eyecather voor iedere tuin. De robuuste basis constructie van deze luxe van Gadero wordt gemonteerd middels pen-en-gatverbinding waardoor de overkapping een strak uiterlijk krijgt.

De combinatie van de extra robuuste en strakke basis constructie van de overkapping van bezaagd Lariks Douglas en luxe verticale zwarte zijwanden zorgen voor een modern karakter. Door de dichte achterwanden en zijwand zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven. Aan de voorkant van deze luxe overkapping bevindt zich, in tegenstelling tot de achterzijde, geen tussen staander waardoor Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 een ruimtelijk karakter heeft. De doorgangsbreedte is hierdoor maar liefst ca. 458 cm. De open doorgangsbreedte tussen de staanders van de linkerkant bedraagt ca. 300 cm.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 500 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt ca. 340 cm, de breedte bedraagt ca. 498 cm en de nokhoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en fijnbezaagde massieve 20 x 20 cm Douglas staanders en ringbalken, gordingen en dakbeschot met veer en groef van glad geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding.

De basisconstructie van deze bezaagde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas

 • Fijnbezaagde staanders (200x200 mm) massief

 • Douglas fijnbezaagd ringbalk (200x200 mm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (70x200 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5 cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 Gadero - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 5 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gecoate sponningplank voor de achterwand en linker zijwand. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van bezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand en zijwand.

Let op! Voor het monteren van de zwarte verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van zwart gecoate sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank).

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 8 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbedekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 500 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwand van deze Buitenverblijf Luxe Type 8 van Gadero adviseren wij tevens om gebruik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout van de wanden optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Bijbehorend bij dit product