DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden

Productnummer: LDS21016-9B-DHZ   |   Glad geschaafd Douglas   |   Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 10.287,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak
Daktrimset Buitenverblijf
Buitenverblijf Totaalpakket
Samenstelling Sluiten
 • € 10.287,95 Standaardproduct DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden

 • Voordelig doe-het-zelf pakket
 • Extra Dikke Douglas glad geschaafde staanders en ringbalken 19 x 19 cm
 • Basis Constructie Zwart Gecoat RAL 9011 + Verticale Douglas Wanden (Sponningplank)
 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes
 • Zelf inkepen en op maat zagen

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden

Een doe-het-zelf overkapping maar toch luxe? Deze 9 meter brede overkapping van glad geschaafd Lariks Douglas is 3,5 meter diep en bestaat uit een overkapping met tuinhuis. De basisconstructie is zwart gecoat (RAL 9011), daarnaast heeft zijn unieke ontwerp blanke wanden van verticale sponningsplanken en een optionele zwart gespoten steellookraam (meerprijs).

Dit zeer ruimte DHZ Buitenverblijf Douglas valt op door zijn uniek ontwerp met een zwarte gecoate basis contructie van extra robuuste 19x19 cm glad geschaafde Douglas staanders en ringbalken. De zwarte gecoate dikke staanders en ringbalken moeten zelf ingekeept en op maat gezaagd worden. Het Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Zwarte Gecoat met Blanke Wanden is een echte eyecatcher voor uw tuin. 

De trendy verticale blanke wanden van de basis tuinhuis van ca. 3 x 3,5 meter en de achterwand van de overkapping van ca. 6 meter breed zijn van Lariks Douglas sponningplanken. In de rechter zijwand van de overkapping kan tegen meerprijs een modern zwarte gecoat steellookroom geplaatst worden. In de overkapping, die geheel is afgesloten, ziet u dus niet alleen beschut u heeft tevens een prachtig uizicht over uw tuin. De dubbele Douglas deur met half glas en roedes, aan de voorkant van het tuinhuisje van dit doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe type 9 met blanke wanden, biedt ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, gereedschap of fiesten. 

Het DHZ luxe Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero is de perfecte keuze voor een unieke overkapping en blokhut combinatie. De zwarte basisconstructie met blanke douglas wanden zorgen voor een uniek en modern karakter.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Bij de steellook wandmodule worden standaard 65mm profielen meegeleverd in dezelfde kleur om de glasmodule perfect passend in de wand te kunnen plaatsen.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Luxe Gadero

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero bestaat uit een zwart geocate (RAL 9011) basis model overkapping van ca. 900 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 898 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de zelf in te kepen, glad geschaafde massieve 19 x 19 cm Douglas staanders en 7 x 19 cm ringbalken, op maat te zagen gordingen, en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van deze glad geschaafde Douglas Buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas
 • Glad geschaafde staanders (190x190 mm) massief
 • Douglas glad geschaafde ringbalk (70x190 mm)
 • Douglas glad geschaafde gordingen (70x190 mm)
 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5 cm)

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - Blanke Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Zwart Gecoat van Gadero met Blanke Wanden wordt naast een basis model van ca. 9 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal blank wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit Lariks Douglas sponningplanken voor de wanden van het tuinhuisje en de achterwand van de overkapping. De moderne verticale wanden worden geleverd inclusief regelpakket van glad geschaafd Lariks hout voor een solide montage. Het moderne Steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Let op! Voor het monteren van de verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van  sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet wandpakket, regelpakket en dubbele Douglas deur. Voor de verticale wand aan de voorzijde van de basis berging geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele Douglas deur. U dient zelf de dubbele deur in de wand te monteren.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 900 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, Roller + handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 8 stuks staanders van de basis constructie te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van verticale wanden van dit DHZ Buitenverblijf Luxe Type 9 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden. 

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Doe-het-zelf pakket DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero Zwart Gecoat - 900 x 350 cm - Blanke Wanden   |   Glad geschaafd Douglas   |   Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 10.287,95 Per stuk incl. BTW