Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - 600 x 350 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21015-6Z-DHZ
Geschaafd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_luxe_type_6_gadero_600x350cm_zwarte_wanden
hoekverbinding_dhz_gadero_12
hoekverbinding_dhz_gadero2_12
hoekverbinding_dhz_gadero3_12
hoekverbinding_dhz_gadero4_12
LijntekeningDouglasLuxe600x350cmGadero21011_2_
Per stuk,vanaf

6.235,25

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
348 cm
Breedte
598 cm
Hoogte
247,3 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.235,25incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Extra Dikke Douglas geschaafde staanders en ringbalken 19 x 19 cm

 • Verticale wanden van zwart gecoate sponningplanken

 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes

 • Zelf inkepen en op maat zagen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
598 cm
Diepte
348 cm
Hoogte
247,3 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - 600 x 350 cm - Zwarte Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero is een combinatie van een tuinhuis met ruim formaat overkapping. De afmetingen zijn net even wat ruimer dan een standaard overkapping, dit luxe buitenverblijf is ca. 600 bij 350 cm. DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 met tuinhuis, wordt gebouwd met een basis contructie van extra robuuste 19x19 cm geschaafde Douglas staanders en 7x19 cm ringbalken. De basis berging van ca. 300 x 350 cm en de achterwand van de overkapping van ca. 300 cm zijn opgebouwd met trendy zwart gecoate verticale wanden van sponningplanken en een blanke dubbele deur, beide met de afmetingen 74 cm x 194 cm.

De basis constructie van dit doe-het-zelf Luxe Buitenverblijf van Gadero, wordt gemonteerd door zelf in te kepen staanders en op maat te zagen balken. Deze Gadero luxe buitenverblijf van geschaafd Lariks douglas is een ware eyecather voor uw tuin. Door de dichte acherwand van de overkapping zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 348 cm, de breedte bedraagd ca. 598 cm en de noghoogte is ca. 247.3 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de geschaafde massieve 19 x 19 cm Douglas staanders en 7 x 19 cm ringbalken, Douglas geschaafde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie dient zelf ingekeept en gezaagd te worden aan de hand van de bijgeleleverde constructie handleiding.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Geschaafd Douglas

 • Geschaafde staanders (190x190 ) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (70x190 mm)

 • Douglas geschaafde gordingen (70x190 mm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 Gadero - Zwarte Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gecoate sponningplank voor de wanden van het tuinhuisje en achterwand van de overkapping. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van geschaafd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de zwarte verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van zwart gecoate sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet zwart wandpakket, regelpakket en dubbele deur (2x 740mm x 1940mm). Voor de zwarte verticale wand aan de voorzijde van de overkapping type 6 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele Douglas deur. U dient zelf de dubbele deur in de zwarte wand te monteren.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 6 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van dit DHZ Buitenverblijf Luxe Type 6 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.