Logo Gadero
service

Drainageslang PP 50 meter x 65mm

Productnummer
Lo9058
Drainageslang alle grondsoorten
drainagebuis_pp_65mm_voor_in_de_tuin_prijs_per_1_meter_1
drainage_drainagebuis_omwikkeld_1
drainagebuis_pp
543e411db7d44744fbc334d2d258fa1d
Per stuk

130,95

incl. BTW

3 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
500 cm
Materiaalsoort
PP
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geperforeerde drainage met kokos mantel

  • Eenvoudig aan te leggen in de tuin

  • Flexibel

  • Duurzaam

Specificaties

Materiaalsoort
PP
Materiaal
Kokos, Kunststof
Product type
Drainage
Kleur
Geen kleur
Lengte
500 cm
Dikte
6,5 cm

Drainageslang PP 50 meter x 65mm

Deze PP drainageslang is zeer geschikt voor het afvoeren van water in uw tuin. Deze slang is geschikt voor alle grondsoorten. De slanglengte is 50 meter lang en de slangdikte is65 mm. Lees ook ons handige stappenplan met tips hoe maak ik drainage in mijn tuin of onder uw vlonder. U kunt eveneens de eindkap en klikmof bij ons bestellen.

Tips drainage aanleggen

Deze 50 meter PP drainagebuis is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en PP als omhulsel. Plaats uw drainagebuis bij voorkeur in grofkorrelig zand, schelpen of grind een laag van 45 cm. Plaats uw drainage in de tuin op circa 70 cm diepte in uw tuin en zorg dat elk punt van uw tuin maximaal 2,5 meter van de drainageslang ligt.

Laat de drainageslang eindigen in een sloot, laag punt achter in uw tuin, vijver of onder een vlonder eventueel gevuld met schelpen (die nemen veel water op). Uw drainagebuis koppelen aan uw riool is niet de bedoeling, steeds meer gemeentes zien er op toe. Hemelwaterafvoer blijft een lastig punt als u geen sloot oid in de buurt heeft. Leg deze drainagebuis in een laag riviergrind. Hanteer circa 7 cm rondom uw drainage om te voorkomen dat grond in de slang spoelt. Het einde aftapen.

Bestel ook

Naast drainabuis voor uw tuin bestelt u bij Gadero ook uw hout en steen. Van balken en planken voor uw vlonder of schutting, terrasoverkappingen of gevelbekleding tot sierbestrating voor uw oprit of terras.