Drainageslang PP 50 meter x 65mm

Productnummer: Lo9058 Drainageslang alle grondsoorten

€ 130,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Drainageslang PP 50 meter x 65mm

  • Geperforeerde drainage met kokos mantel
  • Eenvoudig aan te leggen in de tuin
  • Flexibel
  • Duurzaam

Drainageslang PP 50 meter x 65mm

Deze PP drainageslang is zeer geschikt voor het afvoeren van water in uw tuin. Deze slang is geschikt voor alle grondsoorten. De slanglengte is 50 meter lang en de slangdikte is65 mm. Lees ook ons handige stappenplan met tips hoe maak ik drainage in mijn tuin of onder uw vlonder. U kunt eveneens de eindkap en klikmof bij ons bestellen.

Tips drainage aanleggen

Deze 50 meter PP drainagebuis is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en PP als omhulsel.  Plaats uw drainagebuis bij voorkeur in grofkorrelig zand, schelpen of grind een laag van 45 cm. Plaats uw drainage in de tuin op circa 70 cm diepte in uw tuin en zorg dat elk punt van uw tuin maximaal 2,5 meter van de drainageslang ligt.

Laat de drainageslang eindigen in een sloot, laag punt achter in uw tuin, vijver of onder een vlonder eventueel gevuld met schelpen (die nemen veel water op).  Uw drainagebuis koppelen aan uw riool is niet de bedoeling, steeds meer gemeentes zien er op toe. Hemelwaterafvoer blijft een lastig punt als u geen sloot oid in de buurt heeft. Leg deze drainagebuis in een laag riviergrind. Hanteer circa 7 cm rondom uw drainage om te voorkomen dat grond in de slang spoelt. Het einde aftapen.

Bestel ook

Naast drainabuis voor uw tuin bestelt u bij Gadero ook uw hout en steen. Van balken en planken voor uw vlonder of schutting, terrasoverkappingen of gevelbekleding tot sierbestrating voor uw oprit of terras.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Drainageslang PP 50 meter x 65mm Drainageslang PP 50 meter x 65mm Drainageslang alle grondsoorten Op voorraad
€ 130,95 Per stuk incl. BTW