Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

Productnummer: EX70311   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer van uw terras of oprit

€ 20,45 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

  • Ideaal voor uw terras
  • Eenvoudig te koppelen aan pvc buis
  • Geen verbindingstukken nodig
  • Perfect voor voorkomen wateroverlast

Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

De topgoot "watergoot" is een kunststof hemelwater afvoer goot met een verzinkt stalen rooster. De afvoer goot kan gebruikt worden voor het afwateren van uw terras of oprit. De afmetingen van deze topgoten zijn 100 cm lang, 12 cm breed en 8 cm diep. Door een goede hemelwater afvoer voorkomt u dat de tuin bij een heftige regenbui onderwater komt te staan wat weer als voordeel heeft dat uw bestrating minder snel groene aanslag zal hebben.

De Top serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. Bestel deze lijngoot samen met uw sierbestrating bij Hout- en Steenhandel Gadero.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, wat voor hulpmiddelen heb ik nodig als ik bij "het verzinkte stalen topgoot gleuvenrooster" het water via een zijaansluiting wil afvoeren en welke maat afvoerbuis kan ik hier dan op aansluiten Vriendelijke groet, Hans van Merode

U kunt het beste gebruik maken van een hoekstuk. Met dit hoekstuk kunt u 3 gewenste kanten op. Verder is er alleen aan de onderzijde ruimte om een 100 mm buis aan te sluiten. Met bepaalde hulpstukken (die wij niet verkopen) kunt u een buis via deze onderafvoer naar de zijkant laten lopen. 

Hoe zijn de goten aan elkaar te koppelen? Ik zie wel sluitstukken op jullie site, maar geen verbindingsstukken voor dit model.

U kunt deze goten zonder hulpstukken in elkaar schuiven/ klikken en verlijmen met pvc lijm mocht u dit willen. 

Ik wou nieuw bestraten voor de garage. Maar kan ik met mijn auto over die afvoergoot? De straten maker zij dat ze daar niet geschikt voor zijn. Mvg Hoogendijk

Dit moet zeker mogelijk zijn wanneer u er niet op blijft staan, maar snel overheen rijdt. De gote liggen tenslotte ook iets onder het oppervlak van de bestrating. 

- Zit hier een zijkant of een onderkantaansluiting aan voor de waterafvoer?

Wanneer u bij het volgende product op het tweede plaatje klikt ziet u een duidelijk uitleg. https://gadero.nl/topgoot-stankafsluiter/ U kunt een gat in het rooster maken waar deze stankaflsuiter op aangesloten kan worden. Deze stankafsluiter dient teven als onderuitlaat. 

Hallo hoe wordt het water afgevoerd via onderaansluiting of zijaansluiting. Wat is de diameter die nodig is om het water af te voeren. Vriendelijke groet. Frans Eichelsheim

Zijaansluiting.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer van uw terras of oprit
€ 20,45 Per stuk incl. btw