Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

Productnummer: EX70311   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer van uw terras of oprit

Voor- en nadelen van Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

  • Ideaal voor uw terras
  • Eenvoudig te koppelen aan pvc buis
  • Geen verbindingstukken nodig
  • Perfect voor voorkomen wateroverlast

Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm

De topgoot "watergoot"  van Excluton is een kunststof hemelwater afvoer goot met een verzinkt stalen rooster. Deze watergoot heeft een afmeting van 100 cm lang, 12 cm breed en 8 cm diep en is ideaal voor uw terras of oprit. U koppelt de watergoten eenvoudig aan elkaar door ze in elkaar te schuiven. Ook is het mogelijk om aan de onderzijde een opening te maken en hier een stankafsluiter of PVC buis aan te koppelen. Het voordeel van deze watergoten is dat ze mooi wegvallen in uw tuin zonder dat het er lelijk uitziet. 

Hemelwater afvoeren

U dient tegenwoordig zelf ervoor te zorgen dat uw hemelwater in uw tuin wordt opgenomen en niet in het riool verdwijnt. Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te bestraten. Dit is makkelijk in onderhoud, maar u kunt wel problemen krijgen met het regenwater dat in uw tuin valt en niet weg kan. Watergoten bieden in dit geval dan een zeer geschikte oplossing. Hierdoor wordt het water weggeleid naar een plek waar de grond het kan opnemen. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen plasvorming ontstaat op uw bestrating waardoor groene aanslag kan ontstaan. 

De Top serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. Bestel deze lijngoot samen met uw sierbestrating bij Hout- en Steenhandel Gadero.

Gadero - nummer 1 in sierbestrating

Bij Gadero vindt u naast onze waterafvoersystemen ook alles op het gebied van sierbestrating. Onze producten zijn altijd A-kwaliteit en voor iedere tuinstijl is er iets te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze stapelblokken, beton bestrating, keramische tegels, oprit bestrating en siersplit/-grind voor een perfect afgewerkte tuin. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, wat voor hulpmiddelen heb ik nodig als ik bij "het verzinkte stalen topgoot gleuvenrooster" het water via een zijaansluiting wil afvoeren en welke maat afvoerbuis kan ik hier dan op aansluiten Vriendelijke groet, Hans van Merode

U kunt het beste gebruik maken van een hoekstuk. Met dit hoekstuk kunt u 3 gewenste kanten op. Verder is er alleen aan de onderzijde ruimte om een 100 mm buis aan te sluiten. Met bepaalde hulpstukken (die wij niet verkopen) kunt u een buis via deze onderafvoer naar de zijkant laten lopen. 

Hoe zijn de goten aan elkaar te koppelen? Ik zie wel sluitstukken op jullie site, maar geen verbindingsstukken voor dit model.

U kunt deze goten zonder hulpstukken in elkaar schuiven/ klikken en verlijmen met pvc lijm mocht u dit willen. 

Ik wou nieuw bestraten voor de garage. Maar kan ik met mijn auto over die afvoergoot? De straten maker zij dat ze daar niet geschikt voor zijn. Mvg Hoogendijk

Dit moet zeker mogelijk zijn wanneer u er niet op blijft staan, maar snel overheen rijdt. De gote liggen tenslotte ook iets onder het oppervlak van de bestrating. 

- Zit hier een zijkant of een onderkantaansluiting aan voor de waterafvoer?

Wanneer u bij het volgende product op het tweede plaatje klikt ziet u een duidelijk uitleg. https://gadero.nl/topgoot-stankafsluiter/ U kunt een gat in het rooster maken waar deze stankaflsuiter op aangesloten kan worden. Deze stankafsluiter dient teven als onderuitlaat. 

Hallo hoe wordt het water afgevoerd via onderaansluiting of zijaansluiting. Wat is de diameter die nodig is om het water af te voeren. Vriendelijke groet. Frans Eichelsheim

Zijaansluiting.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm Topgoot Watergoot Verzinkt Stalen Gleuvenrooster 100 x 12 x 8 cm   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer van uw terras of oprit Op voorraad
€ 21,06 Per stuk incl. BTW