Logo Gadero
inspiratieservice

Excluton Optimum

Op zoek naar 60x60 of 50x50 cm terrastegels van uitstekende kwaliteit met een natuurlijke uitstraling maar tegen een scherpe prijs? Dan is de Optimum serie van Excluton perfect voor uw terras of looppad. Modern, krachtig en toch tijdloos zijn de termen die horen bij de terrastegels uit de Excluton Optimum serie. De maten en kleuren in combinatie met hoogwaardigheid en voordelige prijs maakt betontegel Optimum serie van Excluton een erg populaire terrastegel. Bekijk hier het complete assortiment aan Optimum Carbon en Optimum Pearl terrastegels. 

Optimum Betontegel met deklaag

De betontegels uit de Optimum serie van Excluton bestaat volledig uit beton en is voorzien van een deklaag. Dit zorgt er voor dat deze 60x60 cm terrastegels minder gevoelig zijn voor vuil en minder snel verweren dan onbehandelde terrastegels. Ook hebben de Optimum terrastegels een levendige kleur door het gebruik van kleurechte mineralen in de deklaag. Hierdoor haalt u met een terrastegel uit de Excluton Optimum lijn een tegel in huis met een natuurlijke uitstraling. Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment geïmpregneerde betontegelsterrastegels met deklaag en terrastegels met coating. U vindt bij ons gegarandeerd de juiste tegels voor uw terras.

Snelle levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestrating specialist Gadero verzendt binnen 2-7 werkdagen in België en Nederland onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden uw tuintegels en sierbestrating naar uw adres. 

Excluton Optimum Carbon & Pearl

De terrastegels uit de Excluton Optimum serie zijn verkrijgbaar in 2 lijnen die de naam Carbon en Pearl dragen. Betontegels uit de Optimum Carbon en Pearl zijn verkijgbaar in 60 x 60 x 4 cm met drie kleurnuances met een donker of licht accent.

Excluton Optimum Tuintegel

Naast de Carbon en Pearl zijn er ook standaard Tuintegels uit de Optimum serie van Excluton verkrijgbaar in 60 x 60 x 4 cm en 50 x 50 x 5 cm. Kies hierbij uit de kleuren Antraciet en Grijs die zowel met en zonder facet verkrijgbaar zijn.

De Excluton Optimum serie bestaat uit verschillende kleuren tegels:

 • Optimum Pearl Grey 60x60x4 cm

 • Optimum Pearl Smoke 60x60x4 cm

 • Optimum Pearl Black 60x60x4 cm

 • Optimum Carbon Grey 60x60x4 cm

 • Optimum Carbon Smoke 60x60x4 cm

 • Optimum Carbon Black 60x60x4 cm

 • Optimum Tuintegel 60x60x4 cm Grijs Met Facet

 • Optimum Tuintegel 60x60x4 cm Antraciet Met Facet

 • Optimum Tuintegel 60x60x4 cm Grijs Zonder Facet

 • Optimum Tuintegel 60x60x4 cm Antraciet Zonder Facet

 • Optimum Tuintegel 50x50x5 cm Grijs Met Facet

 • Optimum Tuintegel 50x50x5 cm Antraciet Met Facet

Makkelijk in onderhoud en aanleg

Door de impregnatie en de deklaag zijn deze budget tegels makkelijk schoon te houden en de verwerking is eenvoudig. Samen met onze klustips is het aanleggen is het mogelijk om zelf uw sierbestrating aan te leggen. Wij raden het aan om de Pearl en Carbon Optimum terrastegels voor buiten te voegen met King-Assistent Voegmiddel Premium of Gator Voegmiddel. Voor een strak terras adviseren wij om gebruik te maken van voegkruisjes van 2mm te gebruiken.

Alternatieven

Populaire alternatieven zijn de Excluton Terrastegel+, Excluton Soft Comfort, MBI GeoProArte en MBI Geostretto Plus.Toch liever keramiek in plaats van beton? Neem dan ook eens een kijkje bij onze keramische terrastegels. Deze zijn zeer kleurvast, nemen geen vuil en vocht op en zeer onderhoudsarm.