Logo Gadero
service

Fairybell zonder mast

Fairybell zonder mast kopen? Heeft u een vlaggenmast in uw tuin? Vind hier het vlaggenmast kerstboomverlichting assortiment van het patenteerde merk Fairybell, geleverd zonder deelbare mast. De vlaggenmast kerstbomen van 6, 8, 10 en 12 meter hoog worden standaard geleverd zonder deelbare vlaggenmast. Fairybell kerstverlichting zijn hierdoor eenvoudig en snel op te hijsen in bestaande vlaggenmasten in tuinen of bij bedrijven met een vlaggenmast.

Het voordeel van een Fairybell geschikt voor een bestaande vlaggenmast is dat u geen rekening hoeft te houden met een harde ondergrond. Vlaggenmast kerstbomen van Fairybell worden geleverd met handige accessoires waaronder afstandsband en metalen haringen voor stevige fixatie in de grond. Bent u op naar Fairybell kerstverlichting van 6 meter, en heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Fairybell kerstbomen van 6 meter worden standaard geleverd exclusief vlaggenmast. Voor vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell met 1200 en 2000 LED lampjes kunt u optioneel een vlaggenmast mee bestellen voor plaatsing in uw tuin. Vlaggenmast Kerstboom Fairybell kopen start bij Gadero.

Fairybell kerstboom

Bekijk hier de complete kerstverlichting collectie van Fairybell met vlaggenmast verlichting zonder mast. Alle Fairybell hagende kerstboom verlichting voor vlaggenmasten worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties, met de laagste prijsgarantie en een gratis retour optie. Bestel uw vlaggenmast kerstverlichting bij Gadero tijdens de feestdagen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België zonder bezorgkosten. Fairybell kerstboom verlichting zonder vlaggenmast wordt geleverd in een stevige compacte doos. Voor snelle levering en gratis verzendkosten, besteld u Fairybell kerstverlichting met bij Gadero.

Fairybell kerstboom zonder mast kopen? Fairybell kerstverlichting voor bestaande vlaggenmasten met een hoogte van 6, 8, 10 en 12 meter vindt u hier bij Gadero. Met deze unieke vlaggenmast kerstverlichting heeft enkel een eigen vlaggenmast nodig. Alle LED kerstverlichting beschikken over witte led lampjes die zorgen voor een betoverende sfeer in uw voortuin. Met LED kerstverlichting voor bestaande vlaggenmasten van het gepatenteerde en officiële merk Fairybell haalt u een unieke sfeervolle kerstboom in huis die ook nog eens binnen een mum van tijd opgezet kan worden. De witte LED lampjes van de Fairybell kerstverlichting voor bestaande vlaggenmasten zorgen letterlijk voor licht tijdens de donkere dagen. Alle Fairybell kerstbomen worden standaard geleverd in compacte doos. Fairybell zorgt met haar unieke en doordachte systeem dat iedereen vlaggenmast kerstverlichting in de tuin kan zetten. De vlaggenmast kerstverlichting met de laatste LED technologie is daarnaast ook nog een energiezuinig.

Op zoek naar een Fairybell kerstboom inclusief mast? Bekijk dan ook Fairybell 3 meter of 4 meter. Deze Fairybell kerstverlichting worden standaard geleverd met mast en zijn voor een buitenruimte gemakkelijk te plaatsen in de wat kleinere tuin. Gezellige vlaggenmastverlichting plaatsen zonder bestaande vlaggenmast is dus ook mogelijk. Bekijk hier Fairybell met mast.

Fairybell 6 meter

Fairybell 6 meter kopen? De Fairybell 6 meter wordt standaard exclusief vlaggenmast geleverd. Bij Gadero kunt u optioneel een bijbehorende aluminium deelbare vlaggenmast van 6 meter in de kleur zwart meebestellen, mocht u zelf geen vlaggenmast in uw tuin of bij uw bedrijfspand hebben. Fairybell vlaggenmast kerstverlichting van 6 meter is leverbaar in twee varianten. De standaard Fairybell 6 meter verlichte kerstboom beschikt over 1200 stuks lampjes. Wilt u echt uitpakken tijdens de kerstdagen? Kies dan voor de Fairybell 6 meter 2000 led. Deze kerstbomen met duizenden led lampjes vormen een prachtig licht en de hoeveelheid lampjes zorgen voor een echte eye catcher voor in uw tuin of bij uw bedrijf.

Fairybell 8 meter

Fairybell 8 meter kopen? De Fairybell Kerstboom vlaggenmast verlichting met een hoogte van 8 meter beschikt over 1500 energiezuinige lampjes en wordt standaard geleverd zonder mast. De Fairybell kerstbomen van 8 meter met kerstverlichting hebben een breedte en/of diameter van maximaal 370 cm. Houdt rekening met de de diameter van deze hangende kerstboom zodat u zeker weet of u voldoende ruimte heeft zodat u deze zonder moeite in uw vlaggenmast gehesen kan worden en kunt fixeren in de grond. De Fairybell 8 meter warm wit verlichte boom is wereldwijd gepatenteerd, made in Holland en wordt standaard geleverd met handige accessoires waaronder een oranje afstandstouw en 6 haringen. Fairybell kerstverlichting kopen voor in een vlaggenmast van 8 meter? Bekijk dan de Fairybell vlaggenmast verlichting van 8 meter met 1500 led lampjes en haal sfeervolle verlichting voor uw mast in huis tijdens de feestdagen.

Fairybell 10 meter

Fairybell 10 meter kopen? De Fairybell Kerstboom vlaggenmast verlichting met een hoogte van 10 meter beschikt over maar liefst 8000 energiezuinige lampjes en wordt standaard geleverd zonder mast. Deze unieke sfeervolle Fairybell beschikt over veel lampjes met de laatste LED technologie en geeft prachtig vol licht. De kerstbomen van 1000 cm met Fairybell kerstverlichting hebben een breedte en/of diameter van maximaal 400 cm. Houdt rekening met de de diameter van deze hangende kerstboom zodat u zeker weet of u voldoende ruimte heeft zodat u deze zonder moeite in uw vlaggenmast gehesen kan worden en kunt fixeren in de grond. De Fairybell 10 meter warm wit verlichte boom is wereldwijd gepatenteerd, made in Holland en wordt standaard geleverd met handige accessoires waaronder een oranje afstandstouw en 10 grondpennen. Fairybell kerstverlichting kopen voor in een vlaggenmast van 10 meter? Bekijk dan de Fairybell vlaggenmast verlichting van 10 meter met 8000 led lampjes. Met deze 10 meter vlaggenmast kerstboom dompel u uw tuin met gemak om tot sprookjesachtige verlichte wonderland.

Fairybell 12 meter

Fairybell 12 meter kopen? De Fairybell 12 meter vlaggenmast verlichting beschikt over maar liefst 4000 energiezuinige LED-lampjes en wordt standaard zonder mast geleverd. De kerstbomen van 1200 cm met Fairybell kerstverlichting hebben een breedte en/of diameter van maximaal 400 cm. Houdt rekening met de de diameter van deze hangende kerstboom zodat u zeker weet of u voldoende ruimte heeft zodat u deze zonder moeite in uw vlaggenmast gehesen kan worden en kunt fixeren in de grond. De Fairybell 10 meter warm wit verlichte boom is wereldwijd gepatenteerd, made in Holland en wordt standaard geleverd met handige accessoires waaronder een oranje afstandstouw en 10 grondpennen. Fairybell kerstverlichting kopen voor in een vlaggenmast van 12 meter? Bekijk dan de Fairybell vlaggenmast verlichting van 12 meter met 4000 led lampjes zonder deelbare mast. Deze sfeervolle kerstboom met duizenden led lampjes voor in bestaande vlaggenmast van 12 meter vormen een prachtig licht en de hoeveelheid lampjes zorgen voor een echte eyecatcher voor in uw tuin of bij uw bedrijf.

Opzetten Fairybell Vlaggenmast Kerstboom zonder mast

Heeft u een tuin met een vlaggenmast? Kies dan voor Fairybell vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell zonder mast van 6, 8, 10 of zelf 12 meter. Voor de twee vlaggenmast kerstverlichting van 6 meter met 1200 of 2000 lampjes geldt dat u een bijpassende deelbare aluminium mast in de kleur zwart optioneel kunt mee bestellen. 

Hoe zet je een Fairybell op? Hieronder vindt u opbouwinstructies met stap-voor-stap hoe u het beste een Fairybell op een bestaande mast kunt opzetten.

 • Stap 1 - De allereerste stap van het plaatsen van een Fairybell Vlaggenmast Kerstboom met mast is het uitpakken van de doos met daarin alle benodigde onderdelen. Ons advies is om hier de tijd voor te nemen. Leg dezelfde onderdelen bij elkaar en kijk goed of alle onderdelen compleet en aanwezig zijn.

  Let op! Het net uitgerust met energiezuinige LED-lampjes laat u als enige in de doos.

 • Stap 2 -Zet de doos met daarin het Fairybell kerstboom net uitgerust met energiezuinige LED-lampjes naast de vlaggenmast.

 • Stap 3 - Bevestig het net uitgerust met energiezuinige LED-lampjes aan uw masttouw middels de aanwezige metalen haak.

 • Stap 4 - Hijs nu voorzichtig het Fairybell net met LED-lampjes een stukje omhoog.

 • Stap 5 - Zorg ervoor dat het Fairybell net met LED-lampjes netjes rondom de vlaggenmast wordt gehangen. Het net is uitgerust met een stevige buitenband (twee kanten) inclusief drukknopen. Zorg ervoor dat u tijdens het ophijsen van het Fairybell net rondom vastzet middels de drukknopen op de buitenband. Hijs vervolgens het Fairybell net met LED-lampjes tot aan de nok van uw vlaggenmast en zorg dat alle drukknopen vast zitten.

 • Stap 6 - Plaats het meegeleverde oranje afstandstouw om vlaggenmast en plaats zo de eerste haring in de grond. Trek het afstandstouw strak vanaf de de onderkant van de vlaggenmast.

 • Stap 7 - Plaats vervolgens middels het afstandstouw de rest van de 7 stuks haringen evenredig in de grond rondom de vlaggenmast.

 • Stap 8 - Bevestig alle zwarte banden van het Fairybell kerstboom net met LED-lampjes aan de 8 stuks geplaatste haringen.

 • Stap 9 - Verplaats, daar waar nodig, haringen om het Fairybell net met LED-lampjes naar wens strak en in model te trekken. De basis van de Fairybell Vlaggenmast Kerstboom staat nu.

 • Stap 10 - Leg de verbindingskabel rondom het Fairybell net met LED-lampjes en koppel deze met de 8 aanwezige uiteinden van het lichtsnoer middels de draaistekkers. 

  Let op! Draai alle koppelingen middels de draaistekkers goed en stevig aan.

 • Stap 11 - Sluit de verbindingskabel bij voorkeur rechtstreeks aan op de Fairy Verlengkabel van 10 meter. 

 • Stap 12 - Sluit de Fairybell verlengkabel van 10 meter aan op de transformator en sluit deze middels de stekker aan op een netvoeding van 230V.

fairybell 6 meter 1200 led exlusief mast onderdelen

Fairybell levering

Fairybell kopen zonder mast? Bestel nu uw vlaggenmast kerstboom verlichting van Fairybell van 6, 8, 10 of 12 meter met gratis thuisbezorging al binnen 48-uur bij Gadero. Wij leveren bovendien gratis een officiële verlengkabel van 10 meter mee ter waarde van € 12,95 bij alle vlaggenmast verlichting van Fairybell, zolang de voorraad strekt. Met Fairybell vlaggenmast kerstverlichting haalt u een prachtig en unieke verlichte kerstboom in huis. Voor een sprookjesachtige verlichte kerstboom besteld u nu uw favoriete Fairybell kerstboom bij Gadero.

Bekijk hier ook andere kerst producten kerstversiering, kunstkerstbomen, houten kerstbomen en echte kerstbomen. De kerstdagen betoveren begint bij Gadero.