Logo Gadero
service

Fairybell met mast

Fairybell inclusief mast kopen? Heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Vind hier het vlaggenmast kerstboomverlichting assortiment van het patenteerde merk Fairybell, geleverd incl. mast. De vlaggenmast kerstbomen van 3 en 4 meter hoog worden standaard geleverd met deelbare vlaggenmast van aluminium in de moderne kleur zwart. Fairybell kerstverlichting incl. mast zijn hierdoor over te plaatsen. Vlaggenmast kerstbomen die worden geleverd met deelbare vlaggenmast worden tevens geleverd met stevige grondpin voor stevige fixatie in de grond.

Bent u op naar Fairybell kerstverlichting van 6 meter, en heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Fairybell kerstbomen van 6 meter worden standaard geleverd exclusief vlaggenmast. Voor vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell met 1200 en 2000 LED lampjes kunt u optioneel een vlaggenmast mee bestellen voor plaatsing in uw tuin. Vlaggenmast Kerstboom Fairybell online kopen begint bij Gadero.

Bekijk hier de complete kerstverlichting collectie van Fairybell met vlaggenmast verlichting incl. mast. Alle Fairybell verlichting voor vlaggenmasten worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties, met de laagste prijsgarantie en een gratis retour optie. Bestel uw vlaggenmast kerstverlichting met mast bij Gadero tijdens de feestdagen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België zonder bezorgkosten. Fairybell kerstboom verlichting met vlaggenmast wordt geleverd in een stevige compacte doos. Voor snelle levering en gratis verzendkosten, bestelt u Fairybell kerstverlichting bij Gadero.

Fairybell 3 meter

Fairybell 3 meter kopen? De Fairybell Kerstboom met een hoogte van 3 meter beschikt over 480 energiezuinige lampjes en wordt standaard geleverd inclusief bijbehorende aluminium vlaggenmast. De Fairybell kerstbomen van 300 cm met kerstverlichting hebben een breedte en/of diameter van maximaal 180 cm en zijn daarmee bijna overal te plaatsen en uitermate geschikt voor de kleinere tuin. De Fairybell 3 meter warm wit verlichte boom is wereldwijd gepatenteerd, made in Holland en wordt standaard geleverd met handige accessoires waaronder een oranje afstandstouw en 6 haringen. Fairybell kerstverlichting kopen voor een kleine tuin of terras? Bekijk dan de Fairybell vlaggenmast kerstboom van 3 meter met 480 led lampjes en haal de kerst in huis tijdens de feestdagen.

Fairybell 4 meter

Fairybell 4 meter kopen? De Fairybell Kerstboom met een hoogte van 4 meter beschikt over 640 energiezuinige lampjes en wordt standaard geleverd inclusief bijbehorende aluminium vlaggenmast in de kleur zwart. De kerstbomen van 400 cm met Fairybell kerstverlichting hebben een breedte en/of diameter van maximaal 200 cm en zijn daarmee bijna overal te plaatsen en uitermate geschikt voor de kleinere en middelgrote tuin. De Fairybell 4 meter warm wit verlichte boom is wereldwijd gepatenteerd, made in Holland en wordt standaard geleverd met handige accessoires waaronder een oranje afstandstouw en 8 grondpennen. Fairybell kerstverlichting kopen voor een kleine tuin? Bekijk dan de Fairybell vlaggenmast kerstboom van 4 meter met 640 led lampjes.

Fairybell 6 meter

Fairybell 6 meter kopen? De Fairybell 6 meter wordt standaard exclusief vlaggenmast geleverd. Bij Gadero kunt u optioneel een bijbehorende aluminium deelbare vlaggenmast van 6 meter in de kleur zwart meebestellen, mocht u zelf geen vlaggenmast in uw tuin of bij uw bedrijfspand hebben. Fairybell vlaggenmast kerstverlichting van 6 meter is leverbaar in twee varianten. De standaard Fairybell 6 meter verlichte kerstboom beschikt over 1200 stuks lampjes. Wilt u echt uitpakken tijdens de kerstdagen? Kies dan voor de Fairybell 6 meter 2000 led. Deze kerstbomen met duizenden led lampjes vormen een prachtig licht en de hoeveelheid lampjes zorgen voor een echte eyecatcher voor in uw tuin of bij uw bedrijf. 

Fairybell zonder mast kopen? Bekijk dan ook het complete assortiment aan Fairybell kerstverlichting voor bestaande vlaggenmasten.

Fairybell 5 meter

Op zoek naar een Fairybell 5 meter? Vlaggenmast kerstbomen van het officiële en gepatenteerde merk Fairybell met een hoogte van 5 meter bestaan niet en zijn derhalve niet leverbaar. Dit heeft met name te maken met dat het gros van de vlaggenmasten in Nederland 6 meter of hoger zijn. Fairybell kerstbomen met mast zijn enkel leverbaar in 3 en 4 meter. Kortom, u heeft t.a.v. een vlaggenmast kerstboom van 5 meter twee alternatieven, een variant van 6 meter zonder mast voor bestaande masten of een vlaggenmast kerstboom van 3 of 4 meter die standaard worden geleverd met bijbehorende aluminium mast. Voor een Fairybell van 6 meter, die standaard wordt geleverd zonder mast, heeft u nog de mogelijk om optioneel een deelbare mast mee te bestellen.

Fairybell Deelbare Vlaggenmast

Geen vlaggenmast in uw tuin? Bij Gadero kunt u de originele meerdelige aluminium Fairybell mast meebestellen bij een Fairybell kerstverlichting. Deze deelbare vlaggenmast is eenvoudig te plaatsen en te demonteren voor wanneer u geen vaste vlaggenmast heeft of wilt in uw tuin. Deze vlaggenmast is geschikt voor alle bomen van 600 cm hoog, met de hoeveelheid aantal lampjes van 1200 of 2000 stuks. Deze deelbare aluminium mast in de kleur zwart van 6 meter hoog kunt u na kerst tevens gewoon gebruiken voor het ophijsen van vlaggen. Zo heeft u jarenlang plezier van de meerdelige aluminium Fairybell mast van 6 meter hoog.

Opzetten Fairybell met mast

Heeft u een tuin zonder een vlaggenmast? Kies dan voor een kerstboom vlaggenmast van Fairybell inclusief deelbare vlaggenmast van 3 of 4 meter. Voor de twee Fairybell Vlaggenmast Kerstbomen van 6 meter met 1200 of 2000 lampjes geldt dat u een bijpassende deelbare aluminium mast in de kleur zwart optioneel kunt mee bestellen. 

Hoe zet je een Fairybell op? Hieronder vindt u opbouwinstructies met stap-voor-stap hoe u het beste een Fairybell met bijbehorende mast kunt opzetten.

Fairybell levering

Fairybell kopen met mast? Bestel nu uw vlaggenmast kerstboom verlichting van Fairybell inclusief mast van 3, 4 of 6 meter met gratis thuisbezorging al binnen 48-uur bij Gadero. Wij leveren bovendien gratis een officiële verlengkabel van 10 meter mee ter waarde van € 12,95 bij alle vlaggenmast verlichting van Fairybell, zolang de voorraad strekt. Met Fairybell vlaggenmast kerstverlichting haalt u een prachtig en unieke verlichte kerstboom in huis.

Bekijk hier ook andere kerst producten kerstversiering, kunstkerstbomen, houten kerstbomen en echte kerstbomen. Alle kerst producten bij Gadero hebben een snelle levering.

Sluit de Fairybell verlengkabel van 10 meter aan op de transformator en sluit deze middels de stekker aan op een netvoeding van 230V. +

Opbouwinstructies Fairybell met mast:

 • Stap 1 - De allereerste stap van het plaatsen van een Fairybell Vlaggenmast Kerstboom met mast is het uitpakken van de doos met daarin alle benodigde onderdelen en handige producten voor het snel opzetten van de kerstboom. Ons advies is om hier de tijd voor te nemen. Leg dezelfde onderdelen bij elkaar en kijk goed of alle onderdelen compleet en aanwezig zijn.

  Let op! Het Fairybell net uitgerust met energiezuinige LED-verlichting laat u als enige onderdeel in de doos. 

 • Stap 2 - Leg alle onderdelen van de deelbare mast bij elkaar. De deelbare vlaggenmast wordt geleverd met meerdere middenpalen (aantal verschilt per model) en altijd met 1 toppaal (bovenste deel) en 1 grondpaal (onderste deel). 

  Let op! De toppaal en grondpaal vind je in elkaar geschoven in de verpakking. Leg deze apart van de ontvangen middelpalen.

 • Stap 3 - Start met het plaatsen van de grondpaal door deze voor ca. ¼ in de grond te slaan tot deze stevig staat. 

  Tip: Maak hierbij bij voorkeur gebruik van een rubberen hamer ter voorkoming van schade aan de grondpaal.

 • Stap 4 - Plaats nu de toppaal op een middenpaal door deze er eenvoudig op te klikken. 

 • Stap 5 - Plaats de toppaal met middenpaal nu op de grondpaal die u in stap 3 in de grond heeft geplaatst.

 • Stap 6 - Zet de doos met daarin het Fairybell net uitgerust met energiezuinige LED-lampjes naast de deels opbouwde deelbare vlaggenmast.

 • Stap 7 - Hang het net uitgerust met energiezuinige LED-verlichting aan de toppaal middels de aanwezige metalen haak.

 • Stap 8 - Koppel twee middenpalen en werk het Fairybell net omhoog door deze middenpalen tussen de grondpaal en twee eerder geplaatste middenpalen te plaatsen. 

 • Stap 9 - Zorg ervoor dat het Fairybell net met LED-verlichting netjes rondom om de deelbare mast wordt gehangen. Het net is uitgerust met een stevige buitenband inclusief drukknopen. Zorg ervoor dat u tijdens het omhoogwerken het net rondom vastzet middels de drukknopen op de buitenband.

 • Stap 10 - Herhaal stap 8 en 9 tot alle ontvangen middenpalen tussen de grondpaal en toppaal zijn gekoppeld, en alle drukknopen van het Fairybell net met LED-verlichting op de buitenband zijn vastgezet. 

 • Stap 11 - Plaats het meegeleverde oranje afstandstouw om de deelbare mast en plaats zo de eerste haring in de grond. Trek het afstandstouw strak vanaf de grondpaal. 

 • Stap 12 - Plaats vervolgens middels het afstandstouw de rest van de 7 stuks haringen evenredig in de grond rondom de geplaatste deelbare mast.

 • Stap 13 - Bevestig alle zwarte banden van het Fairybell net met LED-verlichting aan de 8 stuks geplaatste haringen.

 • Stap 14 - Verplaats daar waar nodig haringen om het Fairybell net met LED-lampjes naar wens strak en in model te trekken. De basis van de Vlaggenmast Kerstboom staat nu.

 • Stap 15 - Leg de verbindingskabel rondom het Fairybell net met LED-lampjes en koppel deze met de 8 aanwezige uiteinden van het lichtsnoer middels de draaistekkers. 

  Let op! Draai alle koppelingen middels de draaistekkers goed en stevig aan.

 • Stap 16 - Sluit de verbindingskabel bij voorkeur rechtstreeks aan op de Fairy Verlengkabel van 10 meter. 

 • Stap 17 - Sluit de Faibybell verlengkabel van 10 meter aan op de transformator en sluit deze middels de stekker aan op een netvoedig van 230V. 

fairybell 6 meter 1200 led onderdelen

Meest gestelde vragen over Fairybell met mast