Logo Gadero
service

Geschilde Paal diameter circa 6 cm Geimpregneerde Afrasteringspalen

Productnummer
VZ2189
Gepunt en gekruind
Geïmpregneerdvoor langere levensduur
model_geschilde_paal_licht
Per stuk,vanaf

4,73

incl. BTW

1 variant op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
140 cm
Breedte
6 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
45 stuks
4,73
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Onder hoge druk geimpregneerd

  • Gepunt en gekruind

  • Korting bij grote afname

  • Populair voor landelijke afrasteringen

  • Vorm is grilliger dan bij onze gefreesde palen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Grenen
Product type
Palen
Kleur
Kleurmix
Breedte
6 cm
Dikte
6 cm

Geschilde Paal diameter circa 6 cm Geimpregneerde Afrasteringspalen

U wilt graag afrasteringspalen (weidepalen) bestellen van hoogwaardig rondhout? Deze ronde, geschilde palen van gemiddeld 6 cm doorsnee zijn geschild en zijn verkrijgbaar in de lengtes 100, 120 en 140 cm. Tevens zijn deze palen gepunt en gekruind (voor een betere afwatering). Dit product is ideaal als solide afrasteringspaal, houten boompaal of hekpaal. Deze ronde, geschilde palen zijn op milieuverantwoorde verduurzaamd. Ze zijn namelijk onder hoge keteldruk geïmpregneerd. Bij normaal gebruik gaan de palen tussen de 7 en 15 jaar mee. Wij adviseren de palen tenminste 50 cm in de grond te plaatsen. Hoe dikker de ronde paal, hoe langer de levensduur.

Bekijk ook onze weidepalen van 7 en 8 cm diameter in diverse lengtes. Ronde weipalen kopen? Ontdek online palenhandel Gadero.nl. Profiteer van onze bundelkorting (vanaf 130 stuks) op deze 60 mm diameter geschaafde ronde palen.

Let op: geschild rondhout heeft een grillige vorm en wordt veelal toegepast bij landelijke omgevingen. Kies voor onze gefreesde, ronde palen indien u strakke rondhoutpalen nodig heeft. De paal is enkel bij de punt 6 cm breed en loopt daarna smal naar boven. Deze palen mogen per meter 1 cm verloop hebben, wat betekent dat de paal bovenin een kleinere diameter heeft. Houd hier rekening mee.

Dikgepunte palen hebben het voordeel dat ze met het dikste gedeelte van de paal de grond in de grond staan. Hierdoor staan deze palen een stuk steviger en blijven ze langer staan.

Tips

Het plaatsen van de palen kan perfect met onze grondboor en voorhamer. Ook bevestigingsmaterialen als Torx schroeven, spandraad en krammen kunt u bij ons naast uw rondhout gewoon bijbestellen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan geschilde palen!