Logo Gadero
service

Geschilde Paal Diameter circa 7 cm Afrasteringspalen

Productnummer
VZ21007
Gekruinde kop, voorzien van punt, keteldruk geïmpregneerd
model_xjp0063
model_xjp0062
Per stuk,vanaf

4,47

incl. BTW

2 varianten op voorraad
48 uur
Details
Lengte
120 cm
Breedte
7 cm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
55 stuks
4,47
Binnen 48 uur
2 stuks
5,65
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Populaire weidepalen, iets grillige vorm

  • Met punt, gekruinde kop

  • Keteldruk geimpregneerd

  • Korting bij bestellen grote aantallen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Grenen
Product type
Palen
Kleur
Kleurmix
Breedte
7 cm
Dikte
7 cm

Geschilde Paal Diameter circa 7 cm Afrasteringspalen

U bent bij het juiste adres voor hoogwaardige, ronde, houten afrasterpalen type geschild. Deze geschilde rondhoutpalen leveren wij met punt. Deze iets grillige geschilde palen van gemiddeld 7 cm doorsnee zijn geschild, gepunt en gekruind. U kunt kiezen uit 7 lengtematen van 1 meter tot 2,50 meter.

Dit product is toe te passen als afrasteringspaal, boompaal of weidepaal. De geschilde rondhoutpalen zijn op milieuverantwoordelijk wijze verduurzaamd, daarmee bedoelen we onder hoge druk geïmpregneerd. Bij normaal gebruik gaan de palen tussen de 7 en 15 jaar mee. Wij adviseren deze ronde, geschilde palen tenminste 50 cm in de grond te plaatsen. Alle gepelde palen zijn gepunt, gekruind aan de bovenkant en onder hoge keteldruk geïmpregneerd voor een langere levensduur buiten.

Deze gefreesde houten palen zijn gekroond, ook wel gekruind genoemd, voor een betere afwatering aan de bovenzijde en een langere levensduur. De gekroonde palen zijn onder hoge keteldruk behandeld zodat het hout geschikt is voor plaatsing in de grond.

Let op: geschild rondhout heeft een iets grillige vrom. Kies voor onze gefreesde ronde palen indien u strakke rondhoutpalen nodig heeft. Wist u dat geschilde palen bij droog weer natuurlijke scheuren vertonen? Deze trekken vanzelf weer dicht bij vochtige weersomstandigheden. Deze geschilde, ronde palen zijn wel minder grillig qua vorm dan onze Robinia en Kastanje palen.

De paal is enkel bij de punt 7 cm breed en loopt daarna smal naar boven. Deze palen mogen per meter 1 cm verloop hebben, wat betekent dat de paal bovenin een kleinere diameter heeft. Houd hier rekening mee.

Dikgepunte palen hebben het voordeel dat ze met het dikste gedeelte van de paal de grond in de grond staan. Hierdoor staan deze palen een stuk steviger en blijven ze langer staan.

Tips

Het plaatsen van deze ronde, gepelde palen gaat perfect met onze grondboor en eventueel met paalhamer. Sla nie te veel op de paalkoppen, zo slaat u deze kapot. Ook bevestigingsmaterialen als Torx schroeven en dergelijk kunt u bij ons bestellen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan geschilde palen!