Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 5 Red Class Wood 893 x 460 cm

Productnummer
DE12180
Ruime Red Class kapschuur
Ook te gebruiken als carport
kapschuur_billund_xl_type_5
kapschuur_billund_xl_type_5_plattegrond
kapschuur_billung_xl_zijaanzicht_4
Per stuk,vanaf

9.248,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.082,95 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 220,03 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
9.248,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 5 Red Class Wood 893 x 460 cm

Een luxe en ruime Red Class kapschuur plaatsen die ook gebruikt kan worden als carport? De kapschuur Billund XL type 5 is erg ruim met een afmeting van 893 x 460 cm en een hoogte van 416 cm. Deze kapschuur wordt geleverd als Doe-het-Zelf pakket en dient dus nog voorgezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen kapschuur Billund XL type 5

Deze fraaie kapschuur-overkapping is 4.6 meter diep, 8.93 meter breed en 4.16 meter hoog. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de Billund XL type 5 is 893 x 400 cm. Tussen de staanders aan de voor- en achterzijde bedraagt de vrije doorgangsruimte 279 cm en aan beide zijkanten is dit 179 cm. Aan de achterzijde loopt het dak schuin af tot een hoogte van ca. 125 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 4 bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal.

Dakbedekking kapschuur

De Billund kapschuur wordt standaard exclusief dakbedekking geleverd. Uw gewenste dakbedekking kunt u bij de extra opties meebestellen. Kies bijvoorbeeld uit de verschillende stijlen en kleuren dakshingles. De Aquapan dakpanplaat kiest u als u een lichtgewicht dakpanplaat op het dak wilt plaatsen. Liever een sterkere plaat met een stoere stalen look? Neem dan de Easypan dakpanplaat. Als u Aquapan dakpanplaten op uw kapschuur gaat plaatsen, is het raadzaam om dakleer als ondergrond te gebruiken om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. De Billund kapschuren hebben een stevige dakconstructie waardoor gebruikte dakpannen of houten dakpannen ook als dakbedekking gebruikt kunnen worden.

Dakgootset

Aan het dak van deze kapschuur kan een dakgoot gemonteerd worden om het regenwater op te vangen. Bij de extra opties kan tegen meerprijs een Verzinkte dakgootset besteld worden die 125 mm breed is.

Montage tips

De Billund kapschuur van Red Class Wood is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zijn deze nog niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om deze kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand. Het is raadzaam om de wanden op regelwerk te monteren en om deze te plaatsen op 6x20x100 betonbanden voor een stevige constructie en een langere levensduur. Behandel het hout van deze overkapping met onze superdekkende beits om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur van het hout te verlengen.

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Uw kapschuur krijgt hiermee een stevige basis. Voor een goede aansluiting is het raadzaam om gebruik te maken van recht model betonpoeren. Het is mogelijk om een complete set betonpoeren tegen meerprijs mee te bestellen bij de extra opties. Maak voor het bestellen de keuze uit hoogteverstellers in RVS of Verzinkt.

Wilt u weten hoe betonpoeren het beste geplaatst kunnen worden? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden.