Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 7 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12183
Ruime Red Class kapschuur met berging
Met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot
kapschuur_billund_xl_type_7_blanke_wanden
kapschuur_billund_xl_type_7_blanke_wanden_plattegrond
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_5
Per stuk,vanaf

11.178,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.726,28 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 265,95 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
11.178,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Met bergingsruimte

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 7 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

De Billund XL type 7 is met een afmeting van 893 x 460 cm een ruime kapschuur met achterwand die ook een bergingsruimte heeft. Deze fraaie kapschuur wordt opgebouwd uit Red Class Wood en de wanden van enkelzijdige geïmpregneerde Zweedse rabatplanken. Bent u een handige klusser, dan is deze kapschuur redelijk snel op te bouwen. De Billund XL type 7 wordt geleverd als Doe-het-Zelf bouwpakket waarvan alles zelf nog op maat gezaagd dient te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 7

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blanke geïmpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Deuren: Dubbele dichte deur 185 x 205 cm + hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 7

Deze fraaie kapschuur is 8.93 meter breed, 4.6 meter diep en 4.16 meter hoog. De bergingsruimte heeft een afmeting van 372 x 279 cm en het buitenterras heeft een afmeting van ca. 400 x 586 cm. Het dak loopt aan de achterzijde af tot een hoogte van ca.1.25 meter. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De vrije doorgangsruimte aan de voorkant tussen de staanders is 279 cm en aan de zijkant 179 cm. De voetprint van deze Billund is 893 x 400 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XL type 7 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geïmpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De 185 x 205 cm dubbele deur wordt in Red Class Wood geleverd met hoogwaardig RVS deurbeslag en cilinderslot.

Dakbedekking Billund kapschuur

Bij de Billund kapschuren worden standaard zonder dakbedekking geleverd. U kunt uw gewenste dakbedekking bij de extra opties selecteren en deze met de kapschuur mee bestellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld verschillende stijlen en kleuren dakshingles kiezen. De Aquapan dakpanplaat kiest u als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst. Liever een sterkere dakpanplaat? Dan kiest u voor de Easypan dakpanplaat. Als u voor de Aquapan kiest, gebruik dan dakleer als ondergrond om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. De Billund kapschuren hebben een sterke dakconstructie en daarom kunnen houten dakpannen of gebruikte dakpannen ook geplaatst worden.

Dakgootset

Aan het dak van de kapschuur kan een dakgoot worden gemonteerd om het hemelwater op te vangen. Een complete Verzinkte dakgootset van 125 mm breed kunt u bij de extra opties selecteren en meebestellen.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties tegen meerprijs mee te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Belangrijk: De middelste staander (zie plattegrond) is optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden. Maak zelf een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden, vellingdelen, plaatmateriaal en dakbedekking.