Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 7 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12184
Moderne kapschuur met zwarte wanden
Glad geschaafd Red Class Wood
kapschuur_billund_xl_type_7_zwarte_wanden
kapschuur_billund_xl_type_7_zwarte_wanden_plattegrond
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_6
Per stuk,vanaf

11.418,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.806,28 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 271,66 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
11.418,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met zwarte wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 7 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Met een afmeting van 893 x 460 cm is de Billund XL type 7 een ruime kapschuur. Naast een dichte zwarte achterwand wordt deze kapschuur geleverd met een bergingsruimte van 372 x 279 cm. Deze is voorzien van een dichte dubbele deur van 185 x 205 cm met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en een cilinderslot. Deze Billund kapschuur wordt als Doe-het-Zelf bouwpakket geleverd en dient dus nog op maat gezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 7

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Deuren: Dubbele dichte deur 185 x 205 cm + hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 7

Deze kapschuur met moderne look heeft een breedte van 8.93 meter, een diepte van 4.6 meter en een hoogte van 4.16 meter. De bergingsruimte heeft een afmeting van 372 x 279 cm. Het overdekte terras heeft een afmeting van ca. 400 x 586 cm. Aan de achterzijde loopt het dak schuin af tot een hoogte van ca. 125 cm. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. Aan de voorkant is de vrije doorgangsruimte tussen de staanders 279 cm en aan de rechterzijde is dit 179 cm. De voetprint van deze Billund is 893 x 400 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XL type 6 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geimpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De 185 x 205 cm dubbele deur wordt in Red Class Wood geleverd met hoogwaardig RVS deurbeslag en cilinderslot.

Dakbedekking Billund kapschuur

Er wordt standaard geen dakbedekking bij de Billund kapschuren geleverd. U heeft de keuze om uw gewenste dakbedekking op de kapschuur te plaatsen. Deze kunt u tegen meerprijs mee bestellen bij de extra opties. Neem bijvoorbeeld dakshingles die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen. De Aquapan dakpanplaat is geschikt als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst. Voor een dakpanplaat die sterker is en een stoere stalen look heeft, neemt u de Easypan. Wij adviseren om dakleer als ondergrond te gebruiken als u Aquapan dakpanplaten gaat plaatsen. Dit om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. U kunt ook houten dakpannen of gebruikte dakpannen plaatsen, omdat de Billund kapschuur een sterke dakconstructie heeft.

Afwatering

Bij de extra opties is ook een complete Verzinkte dakgootset bij te bestellen. Deze kan aan het dak bevestigd worden om het hemelwater op te vangen.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn tegen meerprijs mee te bestellen bij de extra opties. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Belangrijk: De middelste staander (zie plattegrond) is optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Wilt u weten hoe u betonpoeren goed kunt plaatsen? Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden.