Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 6 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12182
Ruime kapschuur met zwarte wanden
Ook te gebruiken als carport
kapschuur_xl_type_6_zwarte_wanden
kapschuur_xl_type_6_zwarte_wanden_plattegrond
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_3
Per stuk,vanaf

10.138,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.379,62 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 241,21 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
10.138,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met zwarte wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 6 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Wilt u beschut zitten onder een ruime kapschuur met een moderne look? De Billund XL type 6 heeft een afmeting van 893 x 460 cm en heeft zwarte achter- en zijwanden. Deze kapschuur van Red Class Wood wordt als Doe-het-Zelf bouwpakket geleverd. U dient het hout zelf nog op maat te zagen alvorens u de kapschuur monteerd.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 6

Deze moderne kapschuur van Red Class Wood is 8.93 meter breed, 4.6 meter diep en 4.16 meter hoog. Het dak loopt aan de achterzijde af tot een hoogte van ca. 1.25 meter. De Billund kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. Aan de voorzijde is de vrije doorgangsruimte tussen de staanders 279 cm en aan de rechterzijde is dit 179 cm. De voetprint van deze Billund is 893 x 400 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XL type 6 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden wordt geleverd met zwart gespoten enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking kapschuur

Standaard wordt er geen dakbedekking bij de Billund kapschuur geleverd. Deze kunt u naar eigen wens uitzoeken en selecteren bij de extra opties om mee te bestellen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende stijlen en kleuren dakshingles. Als u een lichtgewicht dakpanplaat op uw kapschuur wilt plaatsen, dan kiest u voor de Aquapan dakpanplaat. Wilt u liever een sterkere dakpanplaat met een stoere stalen look? Dan neem u de Easypan dakpanplaat. Bent u van plan om de Aquapan op uw kapschuur te plaatsen? Gebruik dan dakleer als ondergrond om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. De Billund kapschuren hebben een sterke dakconstructie. U kunt er daarom ook voor kiezen om houten dakpannen of gebruikte dakpannen te plaatsen.

Dakgootset

Om het hemelwater op te vangen kan aan het dak van de Billund een dakgoot worden aangesloten. Bij de extra opties kunt u een volledige Verzinkte dakgootset van 125 mm breed tegen meerprijs meebestellen.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties tegen meerprijs mee te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Belangrijk: De middelste twee staanders (zie plattegrond) zijn optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden. Maak zelf een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden, vellingdelen, plaatmateriaal en dakbedekking.