Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 6 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12181
Ruime Red Class kapschuur met zwarte wanden
Glad Geschaafd
kapschuur_billund_xl_type_6_blanke_wanden
kapschuur_billund_xl_type_6_blanke_wanden_plattegrond
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_4
Per stuk,vanaf

10.088,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.362,95 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 240,02 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
10.088,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 6 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

De Billund XL type 6 is een fraaie Red Class kapschuur-overkapping met blanke achterwand, volledige dichte wand aan de linkerzijde en voor de helft afgesloten aan de rechterzijde. De kapschuur Billund XL type heeft een afmeting van 893 x 460 cm en heeft een hoogte van 416 cm. Deze kapschuur wordt geleverd als Doe-het-Zelf bouwpakket en dient dus nog voorgezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geïmpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blank geïmpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 6

Deze ruime Red Class kapschuur is 4.6 meter diep, 4.16 meter hoog en 8.93 meter breed. Het puntdak van deze overkapping loopt aan de achterkant af tot een hoogte van ca. 1.25 meter. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de Billund XXL type 6 is 893 x 400 cm. Aan de voorkant tussen de staanders is de vrije doorgangsruimte 279 cm en aan de rechterzijde is dit tussen de staanders 179 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XL type 6 bestaat uit trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden wordt geleverd met blank geimpregneerde Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking kapschuur

Deze ruime kapschuur met een afmeting van ca. 9 x 4.5 meter wordt zonder dakbedekking geleverd. U kunt uw gewenste dakbedekking bij de extra opties met uw kapschuur mee bestellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld dakshingles. Deze zijn in vele verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Neem de Aquapan dakpanplaat als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst. Liever een sterkere dakpanplaat met een stoere stalen look? Dan is de Easypan dakpanplaat de beste keuze. Kiest u voor de Aquapan dakpanplaat? Dan is het verstandig om dakleer als onderlaag te gebruiken. Omdat de Billund kapschuur een sterke dakconstructie heeft, kunt u ook kiezen voor houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Dakgootset

Om het hemelwater op te vangen kan aan het dak van de Billund een dakgoot worden aangesloten. Bij de extra opties kunt u een volledige Verzinkte dakgootset van 125 mm breed vinden.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties tegen meerprijs mee te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Belangrijk: De middelste twee staanders (zie plattegrond) zijn optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden.