Logo Gadero
service

Kapschuur Billund XL Type 3 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12169
Luxe Red Class Kapschuur
Met zwarte achterwand en berging
kapschuur_billund_xl_type_3_zwarte_wanden
Per stuk,vanaf

8.458,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
416,4 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
8.458,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met zwarte wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Met bergingsruimte

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Zwart
Breedte
600 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416,4 cm

Kapschuur Billund XL Type 3 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden

Een luxe kapschuur in de tuin plaatsen die ook bergingsruimte biedt? De kapschuur Billund XL type 3 met zwarte wanden heeft een afmeting van 600 x 460 cm waarvan de bergingsruimte de helft van de ruimte inneemt. De Billund kapschuur wordt geleverd met 14 x 14 cm staanders van Red Class Wood. Let op! Dit is een Doe-het-Zelf pakket waarvan het houtwerk nog niet is voorgezaagd.

Red Class Wood

De staanders, balken en dakplanken van deze kapschuur zijn gemaakt van Red Class Wood. Deze nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” lijkt veel op Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen. Deze houtsoort is kunstmatig gedroogd waardoor het vormvast is. Voor nog meer informatie over deze populaire houtsoort kunt u terecht op onze pagina over Red Class Wood.

Specificaties Kapschuur Billund XL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Dubbele glazen deur: 185 x 205 cm (buitenwerksemaat), 4mm enkelglas met RVS deurbeslag en cilinderslot

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen, + montagehandleiding

Afmetingen

De Billund XL kapschuur type 3 met zadeldak heeft een diepte van 4.6 meter, een breedte van 6 meter en een hoogte van 4.2 meter. Het dak loopt aan de achterkant af tot een hoogte van 125 cm. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze Red Class kapschuur is 600 x 400 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorkant tussen de staanders bedraagt 279 cm en aan de zijkant 179 cm. De wanden van deze kapschuur zijn uitgevoerd met zwart gespoten enkelzijdige Zweedse rabatplanken.

In de bergingsruimte wordt een dubbele glazen deur geplaatst die uitgevoerd is met 4 mm enkelglas, RVS deurbeslag en een cilinderslot. De binnewerksemaat van deze dubbele deur bedraagt 180 x 201 cm.
Het complete bouwpakket van de kapschuur Billund XL type 3 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De zwarte wanden worden geleverd met zwart gespoten Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk. De dubbele deuren van de berging worden geleverd met zwart RVS deurbeslag en cilinderslot.

Dakbedekking

De Billund kapschuur wordt geleverd exclusief dakbedekking. Het is wel mogelijk om uw gewenste dakbedekking mee te bestellen met uw kapschuur. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk.
Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren en stijlen dakshingles, lichtgewicht Aquapan dakplaten en verzinkt stalen Easypan dakpanprofielplaten. Bij gebruik van Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Dakpanprofielplaten en Aquapan dakplaten worden als complete set geleverd. De Billund kapschuur heeft een sterke dakconstructie. Houten dakpannen en gebruikte dakpannen kunnen hier ook op geplaatst worden.

Dakgootset

Als uitbreiding kan bij deze kapschuur een Verzinkte dakgootset met een 125 mm brede goot meebesteld worden bij de extra opties.

Montage tips

Er zijn verschillende varianten van de Billund kapschuur verkrijgbaar. Als u niet het gewenste model kunt vinden, dan is het mogelijk om deze kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand. Voor een stevige constructie monteert u de wanden op regelwerk en plaats u deze op 6x20x100 cm betonbanden. De Red Class Wood palen, balken en dakplanken behandelt u met onze superdekkende beits om de levensduur van het hout te verlengen en om de vergrijzing te vertragen.

De glad geschaafde Red Class Wood staanders plaats u op betonpoeren en vult u aan met snelbeton. Tegen meerprijs kunt u bij de extra opties een complete set betonpoeren mee bestellen. Om deze goed aan te laten sluiten met de betonbanden is het raadzaam om gebruik te maken van het rechte model betonpoeren. Deze worden geleverd hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Bij het bestellen kunt u hier een keuze uit maken.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen als u nog niet veel ervaring hebt met het plaatsen van betonpoeren.

Goed om te weten: de wanden van de bergingsruimte zijn standaard niet volledig gesloten. De ruimte onder de punt van het dak is open. Het is mogelijk om deze ruimte af te sluiten met bijvoorbeeld potdekselplanken tegen meerprijs.

Overkapping maatwerk

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden. Maak zelf een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden, vellingdelen, plaatmateriaal en dakbedekking.