Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden

Productnummer: DE12176   |   Luxe Red Class Kapschuur met bergingsruimte   |   Glad geschaafd

€ 9.038,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 192,08 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Samenstelling Sluiten
 • € 9.038,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Voorgezaagd bouwpakket, snel te plaatsen
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden

Een ruime kapschuur van Red Class Wood plaatsen die ook bergingsruimte biedt? De kapschuur Billund XXL type 3 biedt een overdekte buitenruimte van ca. 329 x 452 cm. De bergingsruimte heeft een oppervlakte van 424 x 329 cm en heeft een dubbele deur van (185 x 205 cm) met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag. Ook wordt er een cilinderslot meegeleverd. De achterwand en wanden van de berging zijn uitgevoerd met enkelzijdige geimpregneerde Zweedse rabatplanken. 

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Wanden: Enkelzijdige geimpregneerde Zweedse rabatplanken
 • Deur: Dubbele deur van 185 x 205cm met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag + cilinderslot
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen buitenverblijf Billund XXL type 3

Deze fraaie overkapping met puntdak heeft een diepte van 5.12 meter, is 7 meter breed en 4.36 meter hoog. De Billund XXL type 3 heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze ruime kapschuur is 700 x 452 cm. Aan de voorkant is de vrije doorgangsruimte tussen de staanders 329 cm en aan de zijkant bedraagt de vrije doorgangsruimte 205 cm. Het dak van deze kapschuur loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm. 

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 3 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De berging wordt geleverd met een dubbele glazen deur (buitenwerksemaat 180 x 201cm) met 4mm enkelglas, hoogwaardig zwart RVS deurbeslag + cilinderslot. De blanke wanden worden geleverd met blanke geïmpregneerde enkelzijdige rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

Deze Red Class kapschuur met berging wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Wel heeft u de mogelijkheid om bij de extra opties uw gewenste dakbedekking mee te bestellen. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles die verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren en stijlen. Heeft u liever een lichtgewicht dakpanplaat? Dan kiest u voor de Aquapan. Als u een sterkere dakpanplaat wenst met een stoere stalen look, dan neemt u de Easypan. Indien u Aquapan dakpanplaten op uw kapschuur gaat plaatsen, dan raden wij aan om dakleer om onderlaag te gebruiken. De Billund heeft een sterke dakconstructie en is daarom ook geschikt om gebruikte dakpannen of houten dakpannen op te plaatsen. 

Dakgoot

Om aan het dak te bevestigen is een dakgootset verkrijgbaar. Deze verzinkte dakgootset van 125 mm breed kunt u eenvoudig meebestellen en vindt u bij de extra opties. 

Montage tips

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Niet het gewenste model gevonden? Het is mogelijk om de Billund kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een potdekselwand. Het is raadzaam om de wanden op regelwerk te monteren en om deze te plaatsen op 6x20x100 betonbanden voor een stevige constructie en een langere levensduur. Behandel het hout van deze overkapping met onze superdekkende beits om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur van het hout te verlengen. 

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Uw kapschuur krijgt hiermee een stevige basis. Voor een goede aansluiting is het raadzaam om gebruik te maken van recht model betonpoeren. Het is mogelijk om een complete set betonpoeren tegen meerprijs mee te bestellen bij de extra opties. Maak voor het bestellen de keuze uit hoogteverstellers in RVS of Verzinkt. 

Wilt u weten hoe u betonpoeren goed kunt plaatsen? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips. 

Goed om te weten: de wanden van de bergingsruimte zijn standaard niet volledig gesloten. De ruimte onder de punt van het dak is open. Het is mogelijk om deze ruimte af te sluiten met bijvoorbeeld potdekselplanken tegen meerprijs.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking bestelt u bij Gadero. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund XXL type 3 blanke wanden Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Blanke wanden   |   Luxe Red Class Kapschuur met bergingsruimte   |   Glad geschaafd Op voorraad
€ 9.038,95 Per stuk incl. BTW