Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 8 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12186
Red Class kapschuur met berging
Gedroogd en glad geschaafd
kapschuur_billund_xl_type_8_zwarte_wanden
AfmetingenKapschuurBillundXLType8RedClass
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_8
Per stuk,vanaf

11.288,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.762,95 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 268,56 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
11.288,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met zwarte wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 8 Red Class Wood 893 x 460 cm - Zwarte wanden

Met de kapschuur Billund XL type 8 heeft u een gezellige overdekt terras en een bergingsruimte. De Billund kapschuur XL type 8 met zwarte wanden heeft een afmeting van 893 x 460 cm. De bergingsruimte wordt betreden via de enkele deur met 4mm enkelglas en cilinderslot. Naast de deur zit een 9-ruits uitzetraam, waardoor de binnenkant goed belicht wordt door daglicht. Aan de rechterzijde wordt tussen de staanders een balustradehek geplaatst dat zorgt voor een fijne zithoek. De Billund XL kapschuur wordt als Doe-het-Zelf pakket geleverd en dient dus nog op maat gezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 8

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Deur: Enkele dichte deur 100 x 205 cm + cilinderslot

 • Raam: Uitzetraam 9-ruits 100 x 155 met 4mm enkelglas

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen, montagehandleiding en hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 8

De Billund XL type 8 is 8.39 meter breed en 4.16 meter hoog en 4.6 meter diep. De bergingsruimte heeft een afmeting van 372 x 279 cm. Deze bergingsruimte wordt betreden via een enkele deur met een afmeting van 100 x 205 cm. Rechts naast de enkele deur wordt een 9-ruits uitzetraam geplaatst van 100 x 155 cm. Deze zijn voorzien van hoogwaardig zwart RVS deur-/raambeslag. Deze kapschuur heeft een terrasruimte van ca. 586 x 400 cm.


Het dak heeft een hoogte van 416 cm en loopt aan de achterzijde schuin af tot een hoogte van ca. 125 cm. De Billund kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 893 x 400 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorzijde tussen de staanders is 279 cm en aan de zijkant 179 cm. Het dak is 416 cm hoog en loopt aan de achterzijde af tot een hoogte van ca. 125 cm. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 893 x 400 cm en de vrije doorgangsruimte aan de voorzijde tussen de staanders is 279 cm en aan de rechterzijde 179 cm.

Het bouwpakket van de kapschuur Billund XL type 8 met zwarte wanden bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met zwart gespoten enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De 100 x 205 cm enkele deur en 100 x 155 cm uitzetraam worden in Red Class Wood geleverd met hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag. De deur wordt met cilinderslot geleverd.

Dakbedekking Billund kapschuur

Standaard worden de Billlund kapschuren exclusief dakbedekking geleverd. U heeft de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking mee te bestellen. Plaats bijvoorbeeld dakshingles op de kapschuur die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen. Voor een lichtgewicht dakpanplaat kiest u voor de Aquapan dakpanplaat. Plaats dan wel dakleer als ondergrond om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. Voor een sterkere dakpanplaat met een stoere stalen look, plaatst u de Easypan op de kapschuur. Er kan ook gekozen worden voor houten dakpannen of gebruikte dakpannen, omdat de Billund een sterke dakconstructie heeft.

Dakgootset

Aan het dak van de Billund kapschuur kan een dakgoot bevestigd worden waar het hemelwater mee opgevangen kan worden. Bij de extra opties is een complete verzinkte dakgootset van 125 mm breed te vinden en mee te bestellen tegen meerprijs.

Montage tips

Plaats de 14 x 14 cm staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Bij de extra opties zijn betonpoeren met bijpassende hoogteverstellers in verzinkt of RVS mee te bestellen. Ons advies is om het rechte model betonpoeren te gebruiken om de betonbanden goed aan te kunnen sluiten. Gebruik onze superdekkende beits om het houtwerk mee te behandelen en verleng hiermee de levensduur van het hout en vertraag ook de vergrijzing.

Is deze Billund kapschuur niet volledig naar uw wens? De Billund kapschuur is in verschillende afmetingen en varianten verkrijgbaar. Ook kunt u deze kapschuren uitbreiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden. Wij adviseren om de wanden op regelwerk te monteren en om deze te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en langere levensduur.

Wilt u weten hoe betonpoeren het beste geplaatst kunnen worden? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden.